Yhteystiedot ja kuvaus minusta

Olen jetset-mimmi vangittuna pakilalaisen perheenäidin vartaloon. Olen myös tradenomi, viestinnän freelancer, lentoemäntä, tapahtumatuottaja, eläkkeellä oleva matkaopas sekä oman elämäni projektipäällikkö. Harrastan joogaa, luomusamppanjoita ja supersankarielokuvia. Arvostan ihmisiä, jotka seuraavat unelmiaan, enkä voi sietää vätyksiä, korianteria tai huumorintajuttomuutta. Minun mielestäni mutsitkin saavat käydä töissä ja harrastuksissa, varata hotellihuoneen vain itselleen tai vaikka juhlia aamuun asti.

Aloitin tämän blogin raapustamisen, koska huomasin, että ihan kaikki muutkin sellaista pitävät ja koska minulla on niin valtavasti sanottavaa  aivan kaikesta. Joku voisi kutsua tätä lifestyle -blogiksi, mutta vaikka minulla onkin vauhdikas elämä (life), ei siinä paljon tyyliä ole (style).

Tervetuloa silti seuraamaan arkeani ja toisinaan myös juhlaa.

Yhteys: sarkasmiajashampanjaa@gmail.com

PS. Olen myös somessa:

Instagram: @sarkasmiajashampanjaa
Facebook: @Sarkasmia ja shampanjaa
LinkedIn: Riina Keinonen-Mäkelä

 

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: