Luetuimmat postaukset vuonna 2019

Vuosi vaihtui meidän kotonamme villisti flunssan kourissa ja edelleen ollaan toipilaina. Silti on aika kurkata vielä vuoteen 2019 sen verran, että listaan perinteiseen tapaan luetuimmat aivopieruni.

Vuosi 2019 oli blogilleni tähän mennessä menestyksekkäin ja toivon kasvun jatkuvan. Kirjoitin 56 postausta, joista viisi suosituinta alla.

 1. Mikä on parasta lentoemännän työssä vol.2
  ”Verrattuna charter -yhtiöön, parasta tässä reittilentopuuhassa on, että pääsee useimmiten kotiin nukkumaan. Ennen yöpyvät olivat mielestäni parasta ikinä, mutta nyt äitinä arvostan omaa sänkyä ja perheen kanssa vietettyä aikaa enemmän. Tietenkin joskus on mukavaa päästä hotelliin nukkumaan, sehän tuntuu ihan lomalta.
 2. Rusinat eivät ole saatanasta seuraava ja muita vinkkejä kakaroiden kanssa matkaamiseen
  ”Jos et ole sosiaalista sorttia vanhempana ja halua keskustella junan leikkipaikalla muiden äityleiden ja iskälöiden kanssa välikausivaatteista tai nukkumisjärjestelyistä, ota isot kuulokkeet mukaan ja ole kuuntelevinasi musiikkia.”
 3. Ettei vain olisi kärpäsenkakka? -Yöpyminen Bengtskärin majakassa
  ”Lisäksi taaperolle kävi menomatkalla niin sanottu selkäkakkaepisodi, joten vaihtovaatteet käden ulottuvilla tulivat tarpeeseen ja ainoastaan takin jouduimme pesemään nyrkkipyykillä veneen saniteettitiloissa.”
 4. Saako tätä sanoa ääneen?
  ”Jotkut selviävät pelkällä raskauden hehkulla yhdeksän kuukautta ja nauttivat täysin rinnoin vauvakuplasta sekä hyvin sujuvasta imetyksestä. Minä puolestani odotan edelleen sitä raskauden hehkua edellisestä koettelemuksesta enkä vieläkään tiedä, mikä vittu se vauvakupla oikein on.”
 5. Ne on toiset mimmit kun entisiä heiloja sietää
  ”Niihin törmää Instagramissa, lehtien urheilusivuilla, kaupassa, baarissa, radiossa, elokuvissa, lentokoneessa ja melkein kirjaimellisesti autoa ajaessakin kun pyöräilevät yhtäkkiä tien yli.”

Näiden lisäksi vanhoista postauksista nousivat edelleen suosittujen joukkoon muun muassa nämä klassikot:

Näiden tietojen pohjalta aion jatkossakin kertoa äitiyden iloista ja haasteista, (lento)työstä, reissaamisesta sekä vilkkaasta seuraelämästäni 2010 -luvulla.

Iloista uutta vuotta!

 

 

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: