Epäsuosittuja mielipiteitä ja ihan vaan faktoja

Harmikseni monella ihmisellä tuntuu olevan hukassa muun muassa maalaisjärki, termit ja viinitietous. Senpä vuoksi ajattelin nyt taas sivistää kanssaeläjiä ja samalla kertoa omia mielipiteitäni muutamiin pinnalla oleviin asioihin.

  1. Äänikirjojen kuunteleminen ei ole lukemista. Se on kuuntelemista. Älä kutsu äänikirjojen kuuntelemista lukemiseksi.
  2. Jos sinulla on vaikkapa juhlissa/kuvassa/Instagramin biossa teksti tyyliin ”life is too short to drink cheap wine”, on järjettömän noloa, jos lasissa on sitten halvinta cavaa.
  3. Yrityksiltä saatujen tuotteiden merkitsemättä jättäminen tai kaupallisten yhteistöiden merkitseminen väärin on harhaanjohtavaa piilomainontaa, väärin ja laitonta. Verottajalle pitäisi myös ilmoittaa kaikkien saatujen tuotteiden arvo ja niistä tulee maksaa verot. Muussa tapauksessa on kyse veropetoksesta. Tähän kaikkeen on olemassa vaikuttajille erittäin selkeitä ohjeita, jotka löytyvät esimerkiksi täältä.
  4. Jos sinulla on toiminimi ja siten työllistät itsesi, se ei tarkoita, että olet toimitusjohtaja.
  5. Mielestäni ihan kaikkien ihmisten olisi hyvä käydä juttelemassa mielenterveyden ammattilaisten kanssa edes toisinaan tai mielellään säännöllisesti. Ihan kuten hammastarkastuksessakin. Itse asiassa olen sitä mieltä, että tämän pitäisi olla pakollista kaikille.

Lue myös: Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol. 5

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: