Poimintoja Otavan uutuuksista ja Tavoitepäiväkirja-arvonta Instagramissa

*Tavoitepäiväkirja saatu

Minulla oli ilo ja kunnia eilen osallistua Otavan järjestämälle hyvinvointiaamiaiselle. Aamun aikana koko joukko mielenkiintoisia kirjailijoita esittäytyi ja esitteli uutuuskirjojaan sekä tulevaa ohjelmistoa. Aamupalakattauksessa oli kahvin ja sämpylöiden lisäksi tietokirjoja, mielen hyvinvointia, ajanhallintaa sekä myös tee-se-itse -genreä.

Omalle lukulistalleni pääsivät nämä uutuuskirjat

9789511356554
Kuva: Otavan kuvapankki
 1.  Työelämän pieni pahan mielen kirja. (Ilmestyy 27.3.2020) Tämä jokaisen kiukkupussin tehtäväkirja jatkaa aiemmin ilmestyneiden Pienen pahan mielen kirjan ja Äidin pahan mielen kirjan jalanjäljissä. Nyt kuitenkin sukelletaan ärsyttävien pomojen, vittumaisten työkavereiden, turhanpäiväisten palavereiden ja riittämättömän palkkakehityksen maailmaan.

  9789511341932
  Kuva: Otavan kuvapankki
 2. Minna Huotilainen&Leeni Peltonen: Uuden ajan muistikirja. (Ilmestyy 20.12.2019) Miten muisti toimii? Tämä teos on kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen ja muistin toiminnasta sekä haluavat kehittyä luovuuden tai stressinhallinnan saralla. Muisti on tärkeä osa meitä ja nykyajan ärsyketulvassa työkalupakki muistin ja mielen rauhoittamiseksi on tervetullut ainakin allekirjoittaneelle.

  9789511348177
  Kuva: Otavan kuvapankki
 3. Minna Oulasmaa&Mika Pesonen: Tunnista tyyppisi. (Ilmestyy 20.12.2019) Löydä itsesi ja muiden parhaat puolet!  Tiedätkö sinä, oletko introvertti, ekstrovertti vai edellä mainittujen sekoitus, ambivertti? Kaikkien ihmisten olisi hyvä tiedostaa oma temperamenttinsa ja mielellään myös kartoittaa lähipiiri. Erilaisiin työelämän tilanteisiin tai parisuhteen konflikteihin suhtautuminen on näin paljon helpompaa, puhumattakaan lastenkasvatuksesta.

Lue myös: Sosiaalinen introvertti

bty

Yksi kirja nousi kuitenkin ylitse muiden kaltaiselleni vannoutuneelle suunnittelijalle, listaajalle ja tavoitteiden asettajalle. Tavoitepäiväkirja* on kovakantinen, joka ”tarjoaa työkalut itsearvioinnille ja omien päämäärien saavuttamiseen”. Kansien väliin kirjataan viikko- kuukausi- ja vuositavoitteita, tarkastellaan muun muassa tämänhetkistä elämää ja listataan unelmia, kiitollisuuden aiheita sekä omia vahvuuksia

Sain Otavalta arvottavaksi yhden Tavoitepäiväkirjan*. Voit osallistua arvontaan Instagramissa @sarkasmiajashampanjaa.

Arvonta suoritetaan maanantaina 9.12.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: