Kuukauden kymmenen: joulukuu

Viime kuussa aloitin tämän Salamatkustaja -blogista bongaamani kuukauden kymmenen -listan ja se saakoon nyt jatkoa.

Vähän viime kuun listaan kuitenkin palatakseni:

  • En kokeillut mitään uutta ruokaa pikkujouluissa, mutta sen sijaan join hot shoteja. Moisia en ole juonut sitten vuoden 2007 kun nautimme niitä muutaman liikaa Kaivohuoneella silloisten työkavereideni kanssa.
  • En myöskään saanut opinnäytetyötä valmiiksi, kuten uumoilinkin, mutta hiljaa hyvä tulee. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä ja niin edelleen.

Joulukuu

Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus: Pissahätä.

Tämän kirjan aion lukea: Sen, jonka joulupukki nyt sattuu minulle tuomaan. Olen toivonut muun muassa Harriet Griffyn Kaipaan järjestystä ja Henry Tuomilehdon Nukkumalla menestykseen.

(Työ)asia, jonka aion saada valmiiksi: Se helkkarin opinnäytetyö on edelleen kesken ja itse asiassa minun pitäisi kirjoittaa sitä nyt parhaillaankin…

(Työ)asia, jonka tiedä roikkuvan puolivalmiina vielä tämän kuukauden jälkeenkin: Mitä luultavimmin loppuvuoden kuittien lähettäminen kirjanpitäjälle, koska deadline on vasta tammikuun alussa.

Lausahdus, josta saan juuri nyt energiaa arkeeni: ”The main thing in life is to know your own mind.” -Nuuskamuikkunen

Ruoka, jota aion kokeilla: Ratatouille. Itse asiassa teen sitä tänään, koska olen päättänyt laajentaa kasvispöperöiden repertuaariani.

Tässä kuussa tapahtuvista asioista eniten olen odottanut tätä ja nyt se viimein toteutuu: STAR WARS THE RISE OF SKYWALKER!

Asia, joka tuntuu ristiriitaisimmalta: Edelleen ahdistaa joulun kulutushysteria. Olen yrittänyt selvitä mahdollisimman vähällä, ekologisesti, hankkia ajatuksella ja tarpeeseen. Surettaa silti kaikki se roskan määrä. Mieheni kuitenkin lohdutti, että joulu on vain kerran vuodessa ja muiden ihmisten kulutuskäyttäytymiseen ei voi vaikuttaa, ainoastaan omaansa, joten siitä on turha ahdistua.

Yksi tavoite, joka on mahdollista saavuttaa: Yritän ulkoilla joka päivä kunnolla.

Minkä asian haluaisin lapseni muistavan tästä kuukaudesta: Pitkän joululoman ja yhdessäolon.

Lue myös: Kuukauden kymmenen:marraskuu

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: