Kymmenen kauneusfaktaa vol.2

Kirjoitin syksyllä 2017 kymmenen kauneusfaktaa itsestäni. Ajattelin näin marraskuun harmaudessa tehdä pienen katsauksen siihen, olenko edelleen samoilla linjoilla.

 1. FAKTA 2017: En ole laittanut huuliini täyteaineita.
  NYKYTILA: 
  En ole vieläkään täyttänyt huulia, enkä näe sille olevan tällä hetkellä tarvetta. Tosin myönnettäköön, että huulipunat alkavat karata juonteisiin. Myös niin sanottu sibelius -ryppy otsassa alkaa olla jo niin merkittävä, että sille voisi järjestää juhlat. Saattaa siis olla, että pyörrän ajatukseni ainakin botoxin suhteen joskus, jos turhamaisuuteni yltyy.
 2. FAKTA 2017: Olen värjännyt hiukseni viimeksi vuonna 2013.
  NYKYTILA: Tunnustan: erehdyin laittamaan vaaleita raitoja kesällä 2018. Nyt kasvatan niitä pois, enkä aio tehdä samaa virhettä enää toiste.
 3. FAKTA 2017: Voisin ihan hyvin ottaa silikonitissit.
  NYKYTILA: 
  Olen oikeastaan miettinyt tätä paljon ja pohtinut, että jos olen varoissani, voisin hankkia uhkeamman poven itselleni 35-vuotislahjaksi. Silloin olen harkinnut asiaa tarpeeksi kauan eli noin parisenkymmentä vuotta. Kaikkein parasta kyllä olisi siirtää olemassa olevaa rasvaa vaikka hanuristani ja laittaa sitä rintavarustukseen, mutta en tiedä, onko sellainen mahdollista.
 4. FAKTA 2017: Minulla ei ole koskaan ollut rakennekynsiä, ripsen- tai hiustenpidennyksiä, microbladingia tai tekorusketusta.
  NYKYTILA:
  Pidin ripsienpidennyksiä noin puolisen vuotta viime vuonna. Suihkurusketuksenkin otin häitä varten, myönnetään. Nyt olen kuitenkin oma tynkäripsinen, kalpea itseni jälleen.
 5. FAKTA2917: En pidä auringonotosta.
  NYKYTILA: 
  En vieläkään pidä auringontotosta. Rusketus näyttää kivalta, mutta ei ole käristyksen väärti.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 6. FAKTA2017: Olen kamalan laiska.
  NYKYTILA: 
  Olen edelleen kamalan laiska. Yritän kuoria naaman ja vartalon vähintään kerran viikossa, koska sokeroijani käskee. Haluaisin kovasti käydä kosmetologilla säännöllisesti tekemässä kasvojenpuhdistuksen tai jonkin rentouttavan hoidon, mutta kenellä on varaa tai aikaa moiseen. Kävin viimeksi elokuussa.
 7. FAKTA2017: Pyrin kohti kapselivaatekaappia.
  NYKYTILA: 
  Olen onnistunut tässä oikeastaan melko hyvin. Kaapista löytyy lähinnä ajattomia klassikoita, jotka ovat todellakin yhdisteltävissä toisiinsa. Esimerkiksi kuvassa oleva kolttu on ollut menossa mukana jo vuodesta 2007. Vaikka on tässä vuosien varrella vähän muoti sekä vartalon mallikin muuttunut, toimii se edelleen ja on kovassa käytössä niin arkena kuin juhlissakin.
 8. FAKTA2017: En osaa tehdä contouria ja olen liian laiska opettelemaan.
  NYKYTILA: En osaa vieläkään. Itse asiassa meikkipussistani löytyvät ainoastaan CC-voide, puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna, yksi neljä vuotta vanha trio-luomiväripaletti, kulmakynä, ripsiväri, muutama huulipuna ja -kiilto sekä huultenrajauskynä. En usko, että näillä eväillä saisi kummoista contouria aikaiseksi.
 9. FAKTA2017: Ei huvita lähteä mukaan muotihömpötyksiin.
  NYKYTILA:
  Ei vieläkään huvita lähteä mukaan muotihömpötyksiin. En edes tiedä, mikä on nykyään muodikasta.
 10. FAKTA2017:Pyrin hankkimaan suurimman osan vaatteista ja asusteista käytettynä.
  NYKYTILA:
  Hankin tällä hetkellä leijonanosan vaatteista ja asusteista joko käytettyinä tai mahdollisimman eettisesti ja ekologisesti valmistettuina. Pyrin samaan myös tyttäreni vaatekaapin kohdalla. Ostin kuitenkin muun muassa hääkengät uutena Minna Parikalta lahjakortin turvin ja viimeisimpänä tyttärelle toppapuvun, kun en löytänyt kirpputorilta oikeaa kokoa ja tarve oli akuutti. En kuitenkaan tee heräteostoksia, vaan pidän tarkkaa listaa vaatekappaleista, joita tarvitsen ja metsästän niitä kärsivällisesti. Tällä hetkellä ostoslistalla on edelleen pyöreäkärkiset hillityn tolppakorkoiset nahkasaappaat.

Lue myös: Kymmenen kauneusfaktaa

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: