Kuukauden kymmenen: marraskuu

Salamatkustaja -blogin Satu Rämö on jo pidemmän aikaa pitänyt tällaista kuukauden kymmenen -listausta ja mielestäni se on niin loistava idea, että päätin suoraan plagioida sen omaan blogiini pienin muokkauksin toki.

Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus: Miksi minä?

Tämän kirjan aion lukea: Jari Tervon Loiri. Tilasin tämän itse asiassa ennakkoon jo joskus elokuussa. Oletin, että jos tilaan kirjan ennakkoon, se on minulla julkaisupäivänä ja voin lukea sen etulinjassa. No, sain sen käsiini noin viikko julkaisun jälkeen. Siihen mennessä en ollut voinut välttyä ”Vesku liukastui omaan spermaansa” -tyyppisiltä spoilereilta, joten mielenosoituksellisesti en ole vielä aloittanut kirjan lukemista.

(Työ)asia, jonka aion saada valmiiksi: Opinnäytetyö

(Työ)asia, jonka tiedä roikkuvan puolivalmiina vielä tämän kuukauden jälkeenkin: Opinnäytetyö

Lausahdus, josta saan juuri nyt energiaa arkeeni: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Ruoka, jota aion kokeilla: Hitsi, olen tosi huono tekemään ruokaa. Ehkä tilaan ylihuomenna asiakkaan pikkujouluissa ravintolassa jotain ruokaa, jota en ole vielä koskaan maistanut.

Tässä kuussa tapahtuvista asioista eniten olen odottanut tätä ja nyt se viimein toteutuu: Lähden kuun viimeisenä viikonloppuna joogaretriittiin Antskogiin Fiskarsin kupeeseen.

Asia, joka tuntuu ristiriitaisimmalta: Lähestyvän joulun kulutushysteria. Rakastan joulua ja lahjoja, mutta en tahdo hankkia tai vastaanottaa mitään turhaa krääsää, joten pitää yrittää keksiä mahdollisimman ekologiset ja tarpeelliset lahjat kaikille.

Yksi tavoite, joka on mahdollista saavuttaa: Päästä viimeinen tentti läpi.

Minkä asian haluaisin lapseni muistavan tästä kuukaudesta: Kun olimme Savossa sukuloimassa ja matkustimme junalla. Ja isänpäivä tietty!

Lue myös: Unelmahommissa

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: