Unelmia ja toimistohommia

Olen aiemminkin maininnut olevani kova tyttö haaveilemaan. Osa näistä haaveista on jo toteutunut, mutta unelmoitavaa silti riittää. Toiset niistä ovat pienempiä ja toteutettavissa melko piankin ja vähäisellä panostuksella, mutta toiset ovat vähän kunnianhimoisempia. Koska haaveista on tärkeää puhua ääneen, ajattelin nyt paljastaa, mistä minä tällä hetkellä unelmoin.

Muutamia reissuhaaveita

  • Junamatka Pietariin: Olen käynyt itänaapurissamme ainoastaan Ruskealassa, josta sukuni on kotoisin. Haluaisin matkata Pietariin kulttuurimatkalle, sinne kun pääsee nopeasti ja näppärästi Valtion Rautateiden kyydissä.
  • Yö Levin Igluissa: Hävettää myöntää, mutta en ole vieläkään saanut toteutettua haavettani ruskaretkestä Lappiin. Ehkä ensi vuonna. Sen sijaan tänä talvena toivon pystyväni järjestämään tämän unelman taianomaisista Levin Igluista.
  • Viikonloppu hotelli Punkaharjussa: Olen lukenut tuosta Saimi Hoyerin paikasta niin paljon hyvää, että haluan ehdottomasti itsekin yöpyä siellä ja nauttia kauniista luonnosta.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työhön ja uraan liittyviä unelmia

  • Nelipäiväinen työviikko: Haaveilen aktiivisesti siitä, että voisin tehdä viikossa vain neljänä päivänä töitä, viettää kaksi päivää täysin läheisten kanssa ja yhden päivän viikossa ihan vaan itsekseni. Tuona minä-päivänä kävisin viikoittain hieronnassa tai kauneushoidossa, joogaisin, istuisin kahvilassa tuntikausia ja olisin aivan tavoittamattomissa.
  • Talvi ulkomailla: Olemme mieheni kanssa päättäneet tehdä kaikkemme sen eteen, että tämä haaveemme toteutuisi lähitulevaisuudessa. Siihen on kolme keinoa: joko teemme niin paljon töitä vuoden aikana, että pystymme olemaan kolmesta kuuteen kuukautta ulkomailla tekemättä mitään tai sitten toinen tekee töitä etänä ja toinen voi ottaa rennosti. Todennäköisin vaihtoehto kuitenkin on, että molemmat järjestävät työnsä niin, että pystyvät tekemään niitä mistä tahansa ja otamme jälkikasvulle au pairin mukaan.
  • Joogaretriitti Bengtskärin majakassa: Kun yövyin keväällä mahtavassa Bengtskärin majakassa, juolahti mieleeni selkeä visio, että haluaisin vuokrata joskus syysmyrskyissä koko majakan ja järjestää siellä viikonlopun mittaisen joogaretriitin. Minähän en siis ole mikään joogaohjaaja, mutta tunnen monta hyvää yksilöä.Processed with VSCO with ku8 preset

Muita haaveita

  • Puutalo Käpylässä on ollut asuntounelmani niin kauan kuin jaksan muistaa. Se ei taida ihan lähivuosina toteutua, mutta jonain päivänä haluaisin tallustella villasukissani valkoisilla lautalattioilla kahvia juoden ja katsellen kauniiseen puutarhaan, jota tietenkin joku toinen kävisi hoitamassa. Minä en ole varsinaisesti mikään viherpeukalo.
  • Oma työhuone ja/tai sijoitusasunto Töölössä: Minulla on jatkuva, akuutti kaipuu Töölöön. Ollapa niin rikas, että voisi ostaa sieltä kaupunkiasunnon itselleni työhuoneeksi ja pakopaikaksi tai ihan vaan vuokrattavaksi sijoitusmielessä.
  • Oma viinitila Etelä-Euroopassa: Minulla on päässäni vahva mielikuva, jossa käyskentelen omassa viinitarhassa aamutakissa kaiken päivää, kirjoitan kirjaa ja osallistun sadonkorjuuseen polkemalla rypäleitä ja pitämällä isot sadonkorjuujuhlat joka vuosi.

Mistä sinä haaveilet?

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: