Esittely

Eilen lähti käyntiin opiskeluhistoriani (toivottavasti) viimeinen lukukausi. Se alkoi eräällä viestinnän kurssilla, jonka jouduin ottamaan sen vuoksi, etten ehtinyt viime syksynä ylityöhoureissani tekemään muutamaa ahotointitehtävää. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää.

Aiheeseen orientoiduttiin luonnollisesti hassunhauskojen tutustumisleikkien muodossa. Tehtävänä oli etsiä neljä kuvaa:

 • Omakuva
 • Tämän osaan hyvin
 • Tämän haluaisin oppia
 • Täältä minut löytää vapaa-ajalla

Päätin avata näitä kuvia myös tänne blogiin.

screenshot_20190114-133651

 1. Omakuvaksi valitsin samana aamuna Instagramiin julkaisemani otoksen. Se kuvastaa kohtalaisen tyhjentävästi tämänhetkisiä tuntemuksiani päivätöistä irtautumisen suhteen. Lisäksi kuvassa on sitaatti suosikkielokuvastani Tuulen viemää.

  screenshot_20190114-133532

 2. Asiaksi, jonka osaan hyvin, valitsin monitahoisen kuvakaappauksen täältä blogistani. Nimittäin otoksessa näkyy useampikin asia, joissa olen ainakin omasta mielestäni aika haka: kirjoittaminen, häiden järjestäminen sekä tietenkin vähän omituisissa mukataiteellisissa kuvissa Islannissa poseeraaminen.

  screenshot_20190114-133732

 3. Kehittymisen varaa minulla sen sijaan olisi ekologisemmassa elämässä, johon tuo teos viittaa. (HUOM! Vahva lukusuositus!) Lisäksi haluaisin oppia tekemään vaativampia käsitöitä, kuten sen pirun villasukan kantapään. Tämä kuva myös viittaa siihen, että haluaisin kehittyä paremmaksi stressinhallitsijaksi. Kuvassa olevat asiat ovat minulle sellaisia, jotka lievittävät stressiä ja joita yritän tehdä mahdollisimman usein: lukeminen ja virkkaaminen.

  screenshot_20190114-133436

 4. Vapaa-ajalla puolestaan minut löytää joogaamasta, luonnosta tai mökiltä ja tässä kuvassa tehokkaana ajankäyttäjänä kaikkea sitä samaan aikaan. Toivon myös hartaasti, että tänä vuonna tuota vapaa-aikaa olisi enemmän.

Koulun osalta tosiaan vielä on muutamia kursseja tässä k’ynnissä ja opinnäytetyöprosessi on laitettu vihdoin aluilleen. Kunhan nyt pääsisin lopullisesti irtautumaan tuolta edellisestä työpaikastani, josta olen irtisanoutunut marraskuussa, voisin pitkästä aikaa tuntea olevani tilanteen herra (tai rouva). Sitten voin keskittyä ihan täysillä omiin juttuihini sekä asioihin, jotka tuovat minulle iloa ja energiaa sen sijaan että kuluttaisivat niitä.

 

 

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: