Timanttinen retki viinitilalle

Kuten edellisessä postauksessani ohimennen mainitsin, läksimme siis pitkäksi viikonlopuksi Alicanten kupeessa sijaitsevaan Torreviejan kaupunkiin loisimaan ystäväpariskuntamme nurkkiin. Tätä reissua olimme suunnitelleet kesästä saakka. Perjantaille oli varattu ohjelmaksi allekirjoittaneen hartaasta toiveesta retki läheiselle viinitilalle. Päiväretken kohteeksi valikoitui pieni, vain noin 10 000 pulloa vuodessa täysin orgaanisia viinejä tuottava Bodegas Faelo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aavistelinkin, että tuo asuinkumppanini, lapseni isä, saattaisi tällä reissulla kosia, koska olin asiasta jankuttanut ja esitellyt sormuskatalogeja vihjaillut hienovaraisesti helmikuusta asti. Tämä matka oli myös käytännössä ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun olimme missään kahdestaan. En kuitenkaan rehellisesti sanottuna osannut lainkaan aavistaa, että polvistuminen tapahtuisi juuri tällä viinitilaretkellä, vaan uumoilin, että saan lupauksen avioliitosta kun suuntaamme sunnuntaina Alicanten puolelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tietenkin kosinnasta viiniköynnösten keskellä seuraa luonnollisesti se, että nyt ”joudumme” ottamaan hääviinit kyseiseltä viinitilalta. Tila tuottaa vain muutamia vaihtoehtoja; yhtä valkoviiniä, yhtä punaviiniä, yhtä roséta ja jälkiruokaviiniä. Siispä meidän täytyy nyt kustomoida häämenu viinien mukaan eikä toisin päin.

Mitä hääjärjestelyihin tulee noin muuten, minähän olin jo itsevarmana varannut juhlapaikan helmi-maaliskuun taitteessa ja kirkonkin jo toukokuussa. Tiesin, että sormustaminen on vain ajan kysymys ja fakta on se, että suosituimmat tilat, kirkot ja kesäviikonloput varataan täyteen jo vuosia etukäteen. Onneksi tuo valitsemani elokuinen lauantai sopii tulevalle aviomiehelleni. Luulen, että hän on kyllä sisimmässään tiennyt minun jo varailleen kaiken mahdollisen tapahtumatuottajana ja vaativana perfektionistina. Haluan myös selventää, että ole mikään hullu, joka vaan varailee hääpaikkoja ilman lupaa, vaan olimme kyllä puhuneet jo pitkään kesähäistä 2019.

Tämä tarkoittaa nyt siis käytännössä sitä, että blogini saa yhden kategorian lisää: häät. Myönnettäköön, että säälin jo etukäteen niitä kolmea ihmistä, jotka ovat lupautuneet kaasoikseni, koska aion olla kamala Bridezilla.

2 thoughts on “Timanttinen retki viinitilalle

Add yours

  1. ”Haluan myös selventää, että ole mikään hullu, joka vaan varailee hääpaikkoja ilman lupaa, vaan olimme kyllä puhuneet jo pitkään kesähäistä 2019” – Heh, kiitos selvennyksestä 🙂 Tämä pisti hymyilemään. Onnea kihlauksen johdosta!

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: