Tähän aikaan ensi vuonna

Ellen Jokikunnaksen luotsaamasta Nelosen uutuusohjelmasta inspiroituneena heittäydyin pohtimaan, mitä minä voisin olla saavuttanut vuoden kuluttua.

Siispä: tähän aikaan ensi vuonna…

…olen elämäni kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tämä projekti on hyvässä vauhdissa. Tulen koko ajan varmemmaksi siitä, että olen vihdoin löytänyt liikunnasta ja hyvinvoinnista elämäntavan sekä tasapainon.

…olen menossa pian naimisiin. Sormustahan ei ole vielä kuulunut, mutta olen hyvin luottavaisin mielin. Sitä paitsi kyllähän nykypäivänä naisetkin voi kosia. Vai voiko?

…olen tradenomi. Jos ihmeitä ei tapahtu, valmistun tämän vuoden puolella.

 

…tienaan (merkittävän) osan tuloistani blogiyhteistöillä sekä viestinnän freelancer -hommia tekemällä. Kaikki kunnia päivätyölle, mutta jossain kohtaa tulevaisuudessa haluan työllistää itse itseni ja menenkin päättäväisesti koko ajan sitä kohti ihan hyvää vauhtia.

…voin pitää kuukauden kesäloman. Minulla ei ole koskaan työelämässä ollut pitkää kesälomaa, jos ei lasketa sitä kun olin viime vuonna äitiyslomalla. Haluaisin pitää kunnon loman niin, että unohtaisin, mikä viikonpäivä on.

Minkälaisia tavoitteita tai haaveita sinulla on ja missä haluat olla vuoden kuluttua?

One thought on “Tähän aikaan ensi vuonna

Add yours

  1. Tähän aikaan ensi vuonna olen ostanut asunnon, tai ainakin scoutannut asuinalueen/kämpän/talon, jonka haluan. Tosin taisin sanoa samaa viime vuonnakin… 😀

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: