Kevään ja kesän viisi leffatärppiä

Tämä kevät ja tuleva kesä on elokuvien ystävän näkökulmasta ennenkokemattoman mahtava. En ole ehkä koskaan ollut mistään leffoista näin innoissani kuin olen nyt. Eihän tässä siis muuta näköjään ehdikään lähikuukausina kuin istua leffateatterin hämärässä, mutta mikäs sen parempaa!

Tässäpä siis viisi poimintaani kevään kattauksesta ilmestymisjärjestyksessä:

  1. Avengers Infinity War (teattereissa) Odotin tätä elokuvaa ehkä enemmän kuin mitään Marvelin leffaa ikinä koskaan ennen. Sen katsottuani olin kuitenkin syvästi järkyttynyt, kauhuissani ja jopa hieman masennuin. En halua paljastaa juonenkäänteitä, mutta nyt odotan vuoden päästä tulevaa kakkososaa vieläkin enemmän, koska eihän tämä nyt näin voi mennä.
  2. Deadpool 2 (teattereissa) Jos tämä jatko-osa on puoliksikaan niin hyvä kuin edeltäjänsä, se on loistava ja saattaa yltää elokuvakevään parhaaksi pätkäksi. Suunnitteilla on mennä katsomaan tämä piakkoin jahka kalenteri antaa myöten.
  3. SOLO:A Star Wars Story (23.5.2018) Edellinen Star Wars Story Roque One oli mielestäni yksi parhaita Tähtiensota -elokuvia, eikä odotukset tämänkään suhteen kovin pienet ole. Han Solo on kuitenkin yksi suosikkihahmoistani.
  4. Ant Man and the Wasp (4.7.2018) Jos tämä jatko-osa on puoliksikaan niin hyvä kuin edeltäjänsä, se on loistava ja saattaa yltää elokuvakesän parhaaksi pätkäksi.
  5. Mamma Mia! Here we go again (20.7.2018) Jos tämä jatko-osa on puoliksikaan niin hyvä kuin edeltäjänsä, se on loistava ja saattaa yltää elokuvakesän parhaaksi pätkäksi.

PS. Eikö nykyään tehdä muita elokuvia kuin klassikkojen jatko-osia?

Kuva: Finnkino.fi

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: