PING Festival 2018

*Lippu tapahtumaan saatu Ping Helsingiltä.

Olen mukana PING Helsingin asiantuntijaverkostossa. Viime viikolla sain ilon ja kunnian osallistua PING Festival -tapahtumaan, joka järjestettiin Clarion Hotel Helsingissä. Kuten uumoilin, tapahtuma oli ihana, lämminhenkinen ja antoisa.

Ennakkoon listasin viisi asiaa, joita odotan tapahtumalta: ihmiset, miljöön, ruoan, sisällön ja after partyt. Nyt paljastan, miten niiden kanssa kävi:

Ihmiset: Oli mukavaa tavata Kohtisuora -blogin Saila, joka on ensimmäinen ja toistaiseksi ainut ihminen, johon olen tutustunut ihan vaan tämän blogin kautta. Tapasin PING Festivalilla myös ihan uusia tuttavuuksia ja sain sovittua muutaman mielenkiintoisen yhteistyökuvionkin.

P.JPG

Miljöö: Yövyin Clarionissa kaksi yötä ja se oli parasta ikinä. Ensimmäisen yön perhe oli mukana menossa ja sen jälkeen sain nauttia ylhäisestä yksinäisyydestä. Se todella tuntui lomalta. Istuin aamiaisella ainakin tunnin ja join kahvia kaikessa rauhassa.

Ruoka: Oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Juomapuolesta en tällä kertaa nauttinut niin antaumuksella kuin ehkä olisi voinut, mutta lupaan ensi vuonna skarpata sen suhteen ja käydä Clarionin kuuluisassa yläbaarissakin drinkillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisältö: Inspiroiduin todella paljon puheenvuoroista sekä tunnelmasta. Päällimmäinen fiilis koko päivästä oli tietynlainen aitous, innostus ja sellainen olo, että olen oikealla tiellä. Vaikuttajamarkkinointi kasvaa ja kehittyy edelleen. Se on mielenkiintoinen trendi. On hienoa olla mukana.

After Partyt: Olen tylsä, vanha sekä raihnainen, mutta en ihan oikeasti jaksanut lähteä Kaikuun, koska se olisi vaatinut poistumista hotellista, matkustusta Kallioon ja hoipertelua takaisin hotellille. Halusin myös hengailla huoneessa perheeni kanssa ja mennä ajoissa nukkumaan. Katsoin kuitenkin Instastory -materiaalia jatkoilta seuraavana aamuna. Sehän on melkein sama kuin olisin itse ollut paikalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaiken kaikkiaan PING Festival oli kaikkea mitä olin odottanutkin ja vielä himpun verran enemmän. Ehkä ensi vuonna jaksan ihan iltamyöhään saakka.

Lue myös: Miten luodaan maailmanluokan tapahtuma? -It’s all about the details!

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: