PING Festival -miksi sinunkin pitää osallistua?

*Lippu tapahtumaan saatu Ping Helsingiltä.

Ensi viikon tiistaina 8.5.2018 Clarionissa Helsingissä järjestetään Euroopan suurin vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuma, PING Festival. Tapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa. Tänään ajattelin listata viisi syytä, miksi sinunkin pitää tulla tapahtumaan, mikäli olet Content Guru, Business Hippie tai ihan mitä tahansa siltä väliltä.

  1. Ihmiset. Tapahtumassa treffaavat vaikuttajamarkkinoinnin tekijät ja tilaajat. Se on oiva mahdollisuus ihan kaikille verkostoitua ja nauttia toistensa hilpeästä seurasta.
  2. Miljöö. Clarion Helsinki on ehkä kaupungin Instagram -ystävällisin hotelli ja varmaankin juuri siksi on valikoitunut jo toista vuotta putkeen festivaalin järjestyspaikaksi. Koko tapahtuma on sitä paitsi suunniteltu some -ystävälliseksi, joten allekirjoittaneenkin tileillä on varmasti luvassa paljon materiaalia sieltä.IMG-20180502-WA0000
  3. Ruoka. Minne tahansa kannattaa mennä, jos tarjolla on hyvää sapuskaa.
  4. Puhujat ja mielenkiintoiset paneelikeskustelut. Tietenkin PING Festivalin parasta antia on juuri maineikkaat puhujat ja ajankohtaiset puheenvuorot. Tänä vuonna tapahtuman teemana on ”Transformation”, ”Content” ja ”Emotions” eli vapaasti suomennettuna muutos, sisältö ja tunteet. Erittäin mielenkiintoista settiä siis luvassa.
  5. After Partyt! Tänä vuonna ne järjestään Kaikussa ja siellä palkitaan muun muassa Vuoden Valintoja; vaikuttajamarkkinoinnin ilmiöitä ja ihmisiä.

Lisäksi odotettavissa on värikästä pukeutumista. Siksi tämän postauksen kuvituksena on yksi päivän potentiaalisista asuistani, joita en suinkaan ole viikkotolkulla suunnitellut ja pohtinut.

PS. Luithan jo artikkelini PING Helsingin sivuilta tapahtuman järjestämiseen liittyen?

2 thoughts on “PING Festival -miksi sinunkin pitää osallistua?

Add yours

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: