#arjenluksusta

Olen pistänyt merkille, kuinka kanssaihmiset postaavat vaikkapa Instagramiin hienoja kuvia jostain viikonlopun kaupunkilomalta käyttäen ihan muina henkilöinä #arjenluksusta

Haluan sanoa teille kaikille seuraavaa: Viikonloppuloma Roomaan ei ole arjen luksusta. Se on ihan vaan luksusta. Minun mielestäni arki on sitä, mitä tapahtuu arkipäivisin eli monelle ihmiselle pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. En nyt halua saivarrella, voihan arki olla viikonloppumatkoja Roomaan, mutta aika monelle se on kyllä suhaamista työpaikan, kodin, ruokakaupan ja mahdollisesti myös harrastusten välillä.

IMG_20180316_101056_867

Tästä inspiroituneena ajattelin listata muutamia esimerkkejä siitä, mitkä minun mielestäni ovat sitä arjen luksusta:

  1. Ne kerrat kun käy lounaalla ihan oikeassa ravintolassa sen sijaan, että syö eilistä makaronilaatikkoa toimistolla.
  2. Mielettömän ylihintainen erikoiskahvi aamulla suodatinkahvin sijaan.
  3. Siivooja. Aion ehdottomasti tulevaisuudessa palkata moisen, koska tämän ansiosta säästyviä hermoja ja vältettyjä riitoja ei voi rahassa mitata.
  4. Ruokakassipalvelua en ole koskaan testannut, mutta konsepti vaikuttaa arjen luksukselta parhaimmillaan. Samaan kategoriaan voisin listata kaikki kotiinkuljetuksella ruokaa toimittavat yritykset.
  5. Kampaamo- ja kauneushoitolakäynnit. Olen päättänyt tänä vuonna panostaa ronskisti itseeni ja yritänkin käydä kerran kuussa kampaajalla, hieronnassa, kasvohoidossa tai vastaavassa. Turhamaista tai ei, on kivaa tuntea itsensä joskus rentoutuneeksi ja/tai kauniiksi.IMG_20180316_145119_043
  6. Se, jos ehtii kuntosalitreenin jälkeen käydä rauhassa saunassa ihan keskellä viikkoa. Tai ylipäätään jos ehtii käydä kuntosalilla saati peseytyä.
  7. Hyvin nukuttu yö ja riittävästi unta vasta onkin arjen luksusta. Ainakin lapsiperheessä.
  8. Etätyömahdollisuudet. Etäpäivät ovat paras keksintö maailmassa heti sirkusaakkosten jälkeen. Saan tehtyä kaksi kertaa tehokkaammin töitä täydessä hiljaisuudessa kotitoimistossa ja pyykitkin peseytyvät siinä sivussa.
  9. Jos ehtii katsomaan televisiota tai suoratoistopalvelua arki-iltaisin. Tämä on harvinaista luksusta, mutta uskokaa tai älkää, sitäkin tapahtuu joskus.
  10. Runsas aamupala. Meidän toimistolla on tapana aina tiistaisin syödä yhteinen aamiainen. Yleensä otan ruisleivän avocadolla, kylmäsavulohella ja kananmunalla. Siis keskellä viikkoa! Siis kaurapuuron sijaan!

Hyvää pääsiäistä kaikille! Meillä suunnitelmissa on näin pyhien aikaan käydä elokuvissa, brunsseilla ystävien kanssa sekä yöpyä hotellissa ja tietenkin syödä ihan hirveästi, kuten juhlapyhiin kuuluu. #arjenluksus

Ps. Postauksen kuvat ovat sarkastisena vitsinä taannoiselta tyttöjen erittäin arkiselta kevätretkeltä Lontooseen.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: