Tilinpäätös

Tämä vuosi meni ohi hurjan nopeasti, mutta juuri mitään merkittävää ei tapahtunut. Mitä nyt sain lapsen, tein puolessa vuodessa yli 60 opintopistettä ja aloitin uudessa työpaikassa . Sitten kirjoittelin tietenkin myös tätä blogia. Ennen kuin siirryn pohtimaan, mitä haluan vuoden 2018 tuovan tullessaan, ajattelin listata tämän kuluneen vuoden parhaat palat.

Paras kirja

En valitettavasti saanut luettua kaikkia #hyllynlämmittäjä -teoksia, vaan suurin osa niistä lämmittää kirjahyllyäni edelleen. Muita opuksia kyllä luin tänäkin vuonna kiitettävän määrän siitä huolimatta, että aika on ollut kortilla. Nyt joululomalla luin peräti kaksi teosta. Kuitenkin minun mielestäni vuoden paras lukemani kirja on ollut Läpi helvetin -Marko Jantusen tarina 

Paras elokuva

La La Land oli aika hyvä, mutta menen nyt tässä asiassa sarjakuvalinjalle kuitenkin ja vastaan Th..Guard…Thor…Guardians of the Galaxy. Toim. huom. En ole vielä(kään) ikäväkseni nähnyt Tuntematonta sotilasta enkä uusinta Star Warsia, ne olisivat saattaneet vaikuttaa valintaan.

Paras asia

Vuoden paras juttu oli tietenkin tyttäreni syntymä. Tai siis ei se itse syntymä niin mukavaa ollut, mutta noin niin kuin kokonaisuutena. Pienokainen on aika veikeä kymmenkuinen ja otti tällä viikolla ensimmäiset askeleensa ilman tukea. Nyt kun oppisi vielä nukkumaan.

Vuodelta 2018 odotan paitsi pyöreää syntymäpäivääni, myös tradenomiksi valmistumista ja toivottavasti parempaa vointia, sillä olen ollut joulusta asti sitkeässä flunssassa.  Ensi vuoteen kuulunee myös paljon matkustelua, treenejä ystävien kanssa, mielenkiintoisia asioita työrintamalla ja tietenkin kiireetöntä aikaa perheen kanssa.

Hyvää uutta vuotta 2018 kaikille lukijoilleni!

 

One thought on “Tilinpäätös

Add yours

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: