Uusi lukija: kahlaa läpi ainakin nämä

Olen suureksi riemukseni lähiaikoina havainnut, että siellä ruutujen takana olevien henkilöiden määrä on kasvanut reippaasti. Ajattelin siis koostaa pienen kollaasin tässä vuosien varrella tuotetuista blogipostauksista. Niistä saa käsityksen siitä, millainen mielenvikainen sillisalaatti tämä minun pieni blogini ja ennen kaikkea sen kirjoittaja onkaan.

Haluan siis tämän postauksen myötä toivottaa kaikki uudet lukijat sydämellisesti tervetulleiksi ja kenties myös muistuttaa vanhoja lukijoita näiden maanmainioiden postausten olemassaolosta.

Aloitetaan omakuvalla:

Olen kolmenkympin kynnyksellä tasapainoileva äiti, tapahtumatuottaja, lentoemäntä ja eläkkeellä oleva matkaopas, joka opiskelee liiketaloutta tehden viestinnän sekatöitä. Katson televisiosta ajankohtais- ja tositeeveeohjelmia. Harrastan liikuntaa, lukemista sekä muiden arvostelua. Tuhlaan liikaa rahaa sisustukseen, elokuviin ja ulkona syömiseen. Rakastan kiireettömiä aamuja, saunomista, tulppaaneja sekä shampanjaa. Arvostan ihmisiä, jotka seuraavat unelmiaan itseään kehittäen, enkä voi sietää vätyksiä, korianteria tai huumorintajuttomuutta.

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen, koska huomasin, että vähäpätöisemmätkin idiootit sellaista pitävät ja koska minulla on niin valtavasti asiaa kaikesta. Joku voisi kutsua tätä lifestyle -blogiksi, mutta vaikka minulla onkin vauhdikas elämä (life), ei siinä paljon tyyliä ole (style). Siksipä täältä on vaikea löytää edes hailakanpunaista lankaa.

Tervetuloa silti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • Blogini kantavia teemoja on oikeastaan yksi: se, miten aina ärsyynnyn kaikista ja kaikesta. Koonti siitä löytyy #ärsytyslista.

Huonosti käyttäytyvät ihmiset ravintoloissa (ärsyttää). Ravintolassa syödään ja istutaan nätisti paikoillaan. Siellä ei kiljuta, juosta tai ryömitä lattioilla. Mikäli et osaa pitää itseäsi tai jälkikasvuasi kurissa, ole hyvä ja syö kotona.”

 

Rakkauspakkaus. En edes viitsisi aloittaa tästä. Kuten kaikki lukijani varmasti tietävät, olen ihminen, joka vihaa lässyttämistä. Tämä sana on sitä pahimmillaan. Jostain syystä olen myös alkanut inhota ”muru” -sanaa. Mikseivät ihmiset vaan voi pitää parisuhteitaan kahdenkeskisinä asioina?”

 

Aamukahvin puutostila on vakava asia. Minulle ei kannata puhua ennen kuin olen saanut sumppia. Ärsyttää myös, jos kahvimaito loppuu kesken kaiken: kolme kuppia ei riittänyt tänäkään aamuna.”

  • Äitiydestä olen tarinoinut elämäntilanteesta johtuen viimeisen vuoden aikana paljonkin:

Kootut raskausvaivat
Ihana, kamala imetyskohu
Kolmen kuukauden ikäinen äiti

Kyllähän ne muut äidit tästä varoittelivat, mutta en uskonut. Vaikka olisin kuinka väsynyt, yöhikoilusta haiseva, vapauteni menettänyt, rahaton ja vaatteeni maidolla tahrinut, aika pysähtyy kun tuo pieni rääpäle nauraa.”

  • Työstäni lentoemäntänä olen kirjoittanut jonkin verran ja se yleisesti ottaen kiinnostaa ihmisiä kovasti. Olen myös tarinoinut muita työelämään liittyviä tekstejä melko paljon. Nimittäin työ on iso osa arkeani. Kirjoitan myös jonkin verran käynnissä olevista opinnoista.

Onko elämää matkaopaselämän jälkeen?
Mikä on parasta lentoemännän työssä?
Mitä on tapahtumatuottajan työ?
Opintopolkuja

Yhteenvetona siis todettakoon, että parasta lentoemännän työssä on ehdottomasti hotellitohvelit.”

  • Lempiharrastukseni on arvostella muita ihmisiä elokuvia. Karkaan katsomaan jonkin filmin aina kuin suinkin ehdin. Tykkään hirmuisesti myös kirjojen lukemisesta.

Jenni Selosmaa: Kukkaron kuningatar
Unelmahommissa
Miksi the Dressmaker on vuoden paras elokuva?
Leffassa: Onnenonkija

  • Olen myös antanut lyömättömiä vinkkejä niin juhlien järjestämiseen, erilaisiin tapahtumiin, ajanhallintaan kuin jääkiekkoilijoiden pokaamiseenkin liittyen:

Jos pidät vain naamiaiset ilman mitään sen tarkempaa teemaa, voit olla varma, että puolet porukasta ei panosta lainkaan ja toinen puoli tulee pukeutuneena poliisiksi/lentokapteeniksi/hoitsuksi/Marilyniksi koska ihmisillä ei ole mielikuvitusta.”

2008

Mistä on hyvät teemabileet tehty?
Kuinka iskeä jääkiekkoilija?
Ristiäisten muistilista
Miksi ei kannata mennä Ikeaan sateisena sunnuntaina?
Ajanhallinnan mestariksi
Lentoemännän pakkausvinkit

Mikäli satut jo tuntemaan jonkun lätkänpelaajan ja olet hänen kanssaan viestittely-yhteyksissä, on tietenkin luonnollisesti ängettävä mukaan joukkueen saunailtaan. Siellä on harvoin muita immeisiä, joten saat jakamattoman huomion. Näissä tilaisuuksissa saattaa kyllä olla esimerkiksi Johanna Tukiainen strippaamassa, joten ole varuillasi.”

Näiden edellä mainittujen asioiden lisäksi blogista löytyy matkustelua, pohdintaa aikuisuudesta, pukeutumisesta, kauneudenhoidosta ja hyvinvoinnista sekä epämääräistä vittuilua ja huumorin jäämiä.

One thought on “Uusi lukija: kahlaa läpi ainakin nämä

Add yours

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: