Viikonlopun menovinkki: Kirjamessut

Ensinnäkin haluan esittää syvät pahoitteluni radiohiljaisuudesta täällä blogin puolella. Minua some -kanavissa (@riinakein) seuraavat tietävätkin jo, että olen ollut poikkeuksellisen kiireinen opiskeluhommien ja töiden (!!) parissa. Näistä yllättävistä käänteistä on tulossa ihan oma postauksensa, joten en horise niistä nyt sen enempää.

20171028_065631

En ole kuitenkaan ollut niin kiireinen, etten olisi ehtinyt eilen käydä pyörähtämässä kirjamessuilla. Halusinkin koota tähän postaukseen muutamat messutärpit lukutoukille. Miksi siis kaikkien pitäisi mennä kirjamessuille? Paitsi että siellä on erittäin hyviä tarjouksia ja löytyy varmasti vaikkapa lahjoja isänpäiväksi tai pukinkonttiin, on siellä myös tietenkin mielenkiintoisia puhujia, työpajoja, lukupiirejä sekä luentoja. Esimerkiksi tänään lauantaina  on haastateltavana elämänkerran julkaissut kiekkolegenda Timo Jutila klo 11:00. Merkittävin vieras omasta mielestäni messuilla on kuitenkin juuri uuden teoksen Alku julkaissut Dan Brown, joka on yksi lempikirjailijoitani.

Syksyllä on julkaistu useita mielenkiintoisia kirjoja, kuten esimerkiksi Aki Linnanahteen Jere, David Lagercrantzin Millennium -sarjan uutuus, Tyttö, joka etsi varjoaan, Leena Lehtolaisen uusin Marja Kallio, Viattomuuden loppu sekä edellä mainitut  Dan Brownin Alku ja Timo Jutilan elämänkerta, jonka on kirjoittanut Mika Saukkonen.

20171028_065738

 

Messuilla on myös mahdollisuus tavata kustantajien edustajia. Jos siis olet aina haaveillut kirjoittavasi kirjan tai sinulta löytyy pöytälaatikosta tekstiä, on mahdollista varata tapaaminen kustantamon kanssa. Neuvontapisteellä voit keskustella heidän kanssaan siitä, miten tulla kirjailijaksi.

Ohjelmaan voit tutustua tarkemmin täällä.

Messut ovat avoinna seuraavasti:

Lauantai: 10-20
Sunnuntai: 10-18

20171028_065656

PS. Samaan aikaan järjestetään myös Viini ja Ruoka 2017 -tapahtuma, jonne pääsee tietenkin samalla lipulla. Suosittelen sitä erittäin lämpimästi. Minulle ja ystävilleni tapahtumassa vierailu on jo lähes vuosikymmenen perinne. Iloisen seurueemme voikin sieltä tänään bongata. Nähdään siis messuilla!

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: