Mahdollisesti tulevaa ohjelmistoa

Minulla on hävettävän paljon materiaalia blogin luonnoksissa. En varmaankaan saa koskaan kaikkea ulos ja osan julkaiseminen tuntuu hölmöltä. (Esimerkiksi ”Viisi vinkkiäni Mykonokselle” kun tuosta reissusta alkaa olla jo vuosi ja rehellisesti sanottuna päällimmäisenä jäi käteen se, että älä koskaan lähde raskaana Mykonokselle bailuporukassa.) Monet luonnoksista ovat käytännössä valmiita julkaistavaksi, mutta kuvat puuttuu. Osassa on vain lennokas otsikko tai muutama sananen potentiaalisesta sisällöstä.

Joka tapauksessa varmasti osa näistäkin postauksista näkee päivänvalon. Ajattelinkin nyt ihan pienenä teaserina listata tänne muutamia:

Miten monimuoto-opiskelu eroaa päiväopiskelusta? 

Viime syksynä otin aika paljon päiväopiskelijoiden kursseja, joten sain vähän tuntumaa siihenkin puoleen. Kirjoituksessa siis vertailen omia kokemuksiani näistä kahdesta opiskelumuodosta ja kenties sivuan jälleen myös opiskelijahaalaribilekulttuuria, joka on edelleen minulle täysin käsittämätön asia.

Mitä voimme oppia Scarlett O’Haralta? 

Tuulen viemää on lempielokuvani ja sen sankaritar Scarlett yksi suurimpia idoleitani. Olen oppinut häneltä paljon, joten haluan jakaa muillekin nämä tärkeät teesit, kuten sen, että pitää mennä leuka pystyssä vaan kohti uusia pettymyksiä.

scarlett Youre-no-lady-scarlett-ohara.png

Itsekehu haisee

Tässä kirjoituksessa haluan haastaa kaikki kehumaan itseään ja samalla tuoda esiin omia vahvuuksiani, mutta jotenkin sen julkaiseminen on tuntunut vaikealta.

Kannattaako välivuosi -tai kahdeksan?

Jätän tämän tähän.

Jumppapäiväkirja

Tämä postaus on jo muuten ihan valmis, mutta en ole saanut ketään ottamaan minusta treenikuvia. Ehkä nappaankin vain otoksen sotkuisista lenkkareista ja julkaisen ihan pokkana vaan.

Inspiraatiota ristiäislahjoihin

Pienokaisemme sai aika kivoja kastelahjoja. Pähkäilin, että niiden joukossa voisi olla vinkkejä muillekin, mutta en ole tietenkään saanut aikaan valokuvata niitä. Vieläkään.

Sinkkuelämää

Kaikki eivät välttämättä tiedä, että olen ollut sinkku käytännössä ensimmäiset 25 vuotta elämästäni jos ei lasketa yhtä puolen vuoden hairahdusta. Minulla on siis paljonkin asiaa tästä aiheesta.

Minkälainen äiti minä haluan olla?

Postaukseen olen listannut asioita, joita koen tärkeiksi opettaa jälkikasvulle. Tällaisia ovat esimerkiksi se, että kotitöihin pitää koko perheen osallistua pienestä pitäen tai se, ettei raha kasva puussa. Haluan myös viettää lapsen kanssa paljon aikaa luonnossa, jotta hän oppii kunnioittamaan sitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Veri vetää töihin

Tämän raapustin kun minulle tarjottiin kesällä töitä ja suoraan sanottuna ketutti kun en voinut ottaa sitä vastaan. Olen hyväksynyt sen, että minä en vain ole pullantuoksuinen kotiäiti, vaikka olen kovasti yrittänyt.

Jääkiekkohallien naistyypit

Millaisia ovat Takinkääntäjä, Hokimutsi, Tosifani, Lätkävaimo, Lätkävaino ja Jääkiekon uhri?

Miten järjestää onnistunut Kummankaa -ilta?

”Olipa onni onnettomuudessa, että me saatiin tää pänikkä.”
”Tässä olis nyt kossucamparituoremehusorbet tai kahvilikööri-kermalikööri, että kumpi ottaa kumman?”

Mukana myös pitsaa kotiinkuljetuksella ja viinapussijärjestelmä.

Talouspäiväkirja -mihin rahani oikein kuluvat?

Ajattelin pitää viikon ajan kirjaa siitä, mihin tuhlaan rahaa. Oikeastaan tämä olisi helppo katsoa Exelistä, jonne kirjaan kaikki menot, mutta minua nolottaa sen julkaiseminen.

Että pysykäähän kuulolla, toverit.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: