Sisustusunelmia

Kuten jo aiemmin ihan ohimennen mainitsin, tarvitsen tahtoisin uuden sohvan ja muutenkin siirrellä vähän huoneiden järjestystä uuteen uskoon. Tämä sisustusvimma selittynee kahdella asialla: hormonit aiheuttavat edelleen vakavaa pesänrakennusviettiä ja koska olen päivät pääksytysten vain täällä kotosalla, huomaan jatkuvasti epäkohtia. Koska ”lattiasta kattoon” -tyyppistä remonttia ei ole mahdollista suorittaa, on sisustusahdistukseen keksittävä muita toimenpiteitä. Niinpä selailin urhoollisesti nettikauppoja ja listasin seuraavat hankinnat, koska ainahan sitä voi haaveilla.

  • Pimennysverhot makuuhuoneeseen

Olemme jo pitkään tarvinneet kunnolliset pimennysverhot ja löysinkin Ellokselta nämä kohtuuhintaiset Filippa -pimennysverhot (kuvassa alla sekä artikkelikuvassa). Haluan ehdottomasti valkoiset, mutta valikoimassa oli muitakin kivoja värejä, kuten trendikäs vaaleanpunainen.

ellos pimennysverho filippa 2
Kuva: Ellos.fi
  • Sohva

Haaveilen vaaleasta sohvasta, mutta olen jo kauan aikaa sitten luopunut siitä kuvitelmasta, koska ymmärrän elämän realiteetit (kuten, että syön aina sohvalla ja taloudessa on pieni lapsi). Niinpä olen päätynyt tummanharmaaseen, joka on aina tyylikäs, klassinen kalusteväri. Löysin Maskusta kaksi hyvin eri hintaista vaihtoehtoa: Masku Cottage vuodedivaani (vasemmalla) ja Masku Cleveland U -kulmasohva. Vuodesohva olisi toki siinä mielessä kätevä, että meillä vierailee useinkin pitkänmatkan sukulaisia ja olisi kiva, jos heitä voisi majoittaa myös olohuoneeseen. Toisaalta onhan tuo tupladivaani nyt ihan omaa luokkaansa. Sohvan alta imuroiminenkin helpottuisi huomattavasti sen myötä.

 

  • Mattoja

 

Ihastuin Maskun  Dawn Sing* (160×230) -mattoon ensisilmäyksellä (ylhäällä vasemmalla), mutta ehkä haluan työhuoneeseen kuitenkin paremmin muuhun sisustukseen istuvan maton. Maskun valikoimista löytyi niin ikään 160×230 -kokoinen valkoinen Aldo shag -matto.Myös keittiö on kipeästi uuden maton tarpeessa. Sinne sopisi esimerkiksi alla olevassa kuvassa edukseen esiintyvä Ikean Morum(200×300). Taidan kuitenkin odottaa, että tuo perheen pienin syömäri on sen verran oppinut pöytätavoille, ettei päivän menu löydy illalla lattialta.

ikea morum matto keittiö
Kuva: Ikea.fi

Lisäksi haaveilen suuresta valkeakarmisesta selfiepeilistä sekä erinäisistä pikkuesineistä, kuten huonekasveista ja sen sellaisesta. Myös uudet pihakalusteet olisivat kiva lisä, jotta mahtuisi entistäkin enemmän porukkaa loppukesän rapujuhliin. Oikeastaan kaikki valaisimetkin pitäisi uusia…

narbonne-205x90-valk-pepper-tuoli-vintage
Kuva: Masku.fi (Narbonne&Pepper)

Onko siellä lukijoiden joukossa muita, joilla on krooninen sisustuskuume?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: