Brunssisuositus: Block by Dylan

Koska ateriointi on lähellä sydäntäni, halusin jakaa myös täällä blogissa brunssisuosikkejani pääkaupunkiseudulla. Ei ole mikään salaisuus, että rakastan brunsseja. Se on paitsi oiva tekosyy juoda kuohuviiniä keskellä päivää, myös ruokapolitiikan puolesta paras mahdollinen yhdistelmä: aamiaisen ja lounaan pyhä liitto. Kävimme pitkästä aikaa ystävieni kanssa viime viikonloppuna Block by Dylanissa brunssilla.

Paikka valikoitui siksi, että se on harvoja ravintoloita kantakaupungissa, jossa tarjotaan brunssia peräti neljään saakka ja myös osaltaan siksi, että minulla on sieltä erittäin positiivinen aiempi brunssikokemus.

Block by Dylan sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa, joten sinne on sangen helppo suunnistaa. Pöytävarauksemme oli klo 14:30, jolloin pahin ruuhkapiikki oli jo ohi.

Block by dylan brunssi

Brunssiruoka Block by Dylanissa

Tarjolla on kattava perusvalikoima brunssien klassikkoruokia. Erikoisruokavaliot luonnollisesti huomioidaan, mutta niistä ei tehdä numeroa. Omalle lautaselleni päätyi erilaisia salaatteja, falafeleitä, munakokkelia, leipää, luonnonjugurttia pähkinöillä sekä marjoilla sekä hävettävän paljon mustikkapiirakkaa ja suklaabrownieita. Myös karjalanpiirakoita sekä minicroissantteja kävin napsimassa. Juomaksi valitsimme Proseccoa ja nautimme myös useammankin kupin mainiota kahvia.

Vaikka tällä kertaa olimme liikenteessä ilman jälkeläisiä, on minulle tuoreena äitinä myös tärkeää etsiä ravintoloita, jonne kehtaa mennä lastenvaunujen kanssa. Siltä osin voin myös suositella Block by Dylania, sillä tilaa on runsaasti ja syöttötuolejakin useita.

Block by Dylan jälkiruokabuffa

Brunssi viikonloppuisin klo 10:30-16:00

Hinta: 21,50€ (lisäksi kuohuviinit 34-39€/plo)
Lapset 1-10 vuotta 1€/ikävuosi

Osoite: Eteläranta 18
https://www.dylan.fi/block/

PS. Arkisin Block by Dylanissa voi nauttia sekä aamupalaa että lounasta.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: