Saattaisi harmittaa

Mikäli olisin sellainen perusnegatiivinen ihminen, joka harmistuu asioista helposti, minua saattaisi ottaa niin sanotusti päähän seuraavat viime aikoina sattuneet asiat:

 1. Kun kahvimaito on loppu. Tokihan voisin Arttu Wiskarin biisin tyyliin lypsää ihan omasta takaa, mutta taidan kuitenkin kipaista kauppaan…
 2. Kun  joudut maksamaan takaisin kahden vuoden takaisia tukia, koska olet tyhmä. Siis missään ei lukenut, että sinä vuonna kun aloittaa opinnot elokuussa ja nostaa sen neljä tukikuukautta, ei saakaan sitten loppuvuonna tienata kuin vähän taskurahaa. Minä luulin, että neljän tukikuukauden tuloraja oli se 18 400…
 3. Kun tulet kotiin ja jonkun jalkineet ovat aina vaunujen tiellä. Ihan joka kerta eteinen täynnä kenkiä, perkele.
 4. Kun saat vihdoin salikortin takaisin ja sitten iskee flunssa. Juuri kun meinasin mennä kaikille mahdollisille ryhmäliikuntatunneille, heivata muksun lapsiparkkiin ja istua vaan siellä kuntosalin kahviossa tuntikausia. En ole ollut koko raskausaikana kipeänä. Miksi juuri nyt? Miksi minä?
 5. Kun olet juuri miettinyt, että pitäisi ostaa kameralle kunnollinen suojus ja sitten vesipullo on laukussa vuotanut sen kameran päälle. Pahoittelut viimeaikaisista kännykkälaatuisista kuvista. Kamera on menossa huoltoon, mutta tuskinpa sitä voi edes huoltomies (tai nainen) pelastaa.20170524_142152-1

  20170529_113102-1
  Kun vituttaa, voi joko avata shampanjapuollon tai lähteä vaikka lenkille (jos ei ole flunssassa)
 6. Kun saat päähäsi vaihtaa makuu- ja vierashuoneen järjestyksiä,etkä voi toteuttaa visiotasi, koska et saa huonekaluja yksin siirrettyä. Miksi en voi kyetä nostamaan tavaroita ajatuksen voimalla?
 7. Kun unohdat ostaa kaupasta ruokakermaa. En varmasti lähde enää uudestaan, sinne on ainakin sata metriä matkaa.
 8. Kun kuulet, että entinen ystäväsi puhuu sinusta pahaa ympäri kaupunkia. Tämä ei ole kivaa. Olen kuvitellut, että aikuiset ihmiset voisivat hoitaa asiat kasvotusten, eikä tarvitsisi yhteisille puolitutuille avautua, miten huono äiti (muka) olen tai mitä olen kymmenen vuotta sitten hölmöillyt.
 9. Kun keksit, että tarvitset välttämättä uuden sohvan, eikä sinulla ole varaa ostaa sitä, koska joudut maksamaan Kelalle tukia takaisin. Tai no, ei minulla olisi kyllä muutenkaan varaa.
 10. Kun sinulla olisi koko kesä (äitiys)lomaa ja kellään muulla ei ole. Olisi kivaa olla vaikka mökillä monta viikkoa tai lähteä jonnekin reissuun, mutta ei huvita kaksin vauvan kanssa mennä, eikä se olisi reilua niitä kohtaan, jotka joutuisivat jäämään yksin kaupunkiin. Toisaalta, eipä olisi massia matkustellakaan kun oli se Kelan monen tonnin lasku…

Onneksi olen niin positiivinen ihminen, että vähät välitän moisista pikkuseikoista!

Lue myös: Vastoinkäymisistä

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: