Ei kysyvä tieltä eksy

Tätä blogia on tullut nyt sen verran jo raapustettua ja teitä lukijoitakin sinne ruutujen toiselle puolen kertynyt ihan kiitettävä määrä. Niinpä ajattelin lisätä hieman vuorovaikutusta tehden ihan perinteisen kysymyspostauksen.

Siispä tämän viikon ajan (4.6.2017 saakka) voitte laittaa minulle kysymyksiä joko sähköpostitse osoitteeseen sarkasmiajashampanjaa@gmail.com tai kommentoimalla tähän postaukseen. Kommentoida voi myös ihan anonyymisti, mikäli ujostuttaa. Aihepiireinä voisi olla esimerkiksi näitä bloginkin kantavia teemoja, kuten työelämä, opiskelu, äitiys, matkustelu tai pahoin hyvinvointi, mutta toki saa kysyä muutakin.

Vastailen sitten tulleisiin kysymyksiin ensi viikolla erillisessä postauksessa. Pidätän kuitenkin oikeuden jättää julkaisematta asiattomat kommentit ja olla vastaamatta liian henkilökohtaisiin kysymyksiin tai yksityiskohtaisiin tiedusteluihin perheestä. Nimittäin johonkin on vedettävä yksityisyyden raja jopa täällä blogielämässäkin.

20170527_171548

8 thoughts on “Ei kysyvä tieltä eksy

Add yours

 1. – Onko arki vauvan kanssa ollut sellaista kuin odotit?
  -Imetätkö?
  -Millainen synnytys oli?
  -Kuinka pitkään aiot olla kotona?

  Sulla on hauska blogi!

 2. Tää ei oo varsinaisesti kysymys, mutta tykkään tosi paljon sun tyylistä ni voisitkohan tehä enemmän jotain asupostauksia?

  1. Heippa Ninni! Kiitos kommentista. Voin yrittää tehdä asupostauksiakin, vaikka mulla onkin kyllä vähän tylsä vaatekaappi kun käytän aina samoja luottorääsyjä 😀

 3. Haluaisitko lisää lapsia vai riittääkö yksi?

  Miten äitiys on muuttanut sinua?

  Missä olet tavannut miehesi?

  Millainen on treeniviikkosi?

  Suosikkielokuva ja kirja?

  Lempiruoka?

  Paras matkakohde?

  Tuossapa vähän sekalaisia kysymyksiä, mitkä tuli mieleen😊

 4. Mitä tulevaisuudensuunnitelmia sulla on ja missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua? Voisitko vielä asua ulkomailla? Mieleenpainuvin muisto matkaoppaantyöstä? Mitä kieliä osaat?

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: