Äitienpäivän kolme toivetta

Huomenna on allekirjoittaneen ensimmäinen äitienpäivä. Kuten jotkut ehkä tietävät, olen ihminen, jonka motto on aikoinaan ollut: ”Se, joka väittää, ettei raha tuo onnea, ei tiedä, mistä sitä ostaa”.

Ylipäätään kaikenlaisten lahjojen hankkiminen on minulle kunnia-asia. Siksipä, koska annan itse lähes poikkeuksetta kaikille aina vain hyviä lahjoja, odotukseni vastalahjojen suhteen ovat yleensä korkealla.

Äitienpäivä näyttäisi olevan kuitenkin poikkeus. Nimittäin tällä kertaa toiveeni ovat kaikkea muuta kuin materialistisia:

  1. Saan nukkua pitkään ja syödä aamiaisen vuoteessa lukien Helsingin Sanomia. Haluan myös, että kyseinen aamiainen on Instgram -kelpoinen, jotta voin tehdä molemmat seuraajani kateellisiksi.
  2. Käymme yhdessä koko perhe pitkällä kävelylenkillä ja/tai piknikillä. Paitsi jos sataa vettä/lunta/räntää/rakeita, isi ja tytär voivat käydä kahdestaan tarpomassa hangessa. Minä voin sillä aikaa vaikka lukea kirjaa hiljaisuuden vallitessa.
  3. Saan joogata keskeytyksettä ainakin 30 minuuttia ja sen jälkeen käydä rauhassa saunassa. Olisi kiva edes toisinaan tehdä se puolen tunnin joogaharjoitus puolessa tunnissa.
    IMG_20170505_153822
    ”Challenge accepted.”

    Ihanaa äitienpäivää vielä kaikille äideille, etenkin omalleni!

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: