Naama kuntoon Siluetti Spassa

Sain Baby showereilla lahjakortin Siluetti Spahan Mama massage -hierontaan. Olin kuitenkin niin viimeisilläni raskaana siinä vaiheessa, että koin rentoutumisen olevan hankalaa kaiken tuntuessa äärimmäisen epämukavalta. Puhumattakaan siitä, millainen voimanponnistus olisi ollut lyllertää Helsingin keskustaan tätä varten. Niinpä tiedustelin Siluetti Spasta sähköpostitse, voisiko lahjakortin käyttää synnytyksen jälkeen tai vaihtaa johonkin toiseen hoitoon. Sieltä vastattiin ripeästi minun suureksi riemukseni tämän olevan mahdollista.

Koska päätin vuoden alussa panostaa ihoni hyvinvointiin, oli päivänselvää, että tarvitsen ennen kaikkea kasvohoidon. Päädyin valitsemaan  Fresh Start Consultation and Facial -hoidon, josta luvataan nettisivuilla seuraavaa:

– Siluetti ihoanalyysi ja ihotyypin mukainen kasvohoito

Loistava alku kohti entistä upeampaa ihoa! Kaikki SiluettiSpan kasvohoidot ovat tuloksellisia, tieteeseen ja teknologiaan pohjautuvia kokonaisuuksia. Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee ihollesi parhaan mahdollisen hoito-ohjelman. Suunnitelmaa tukee Visia-ihoanalyysi. Samalla käynnillä tehdään ensimmäinen ihollesi valittu kasvohoito. Lisäksi saat suosituksen kotihoitotuotteita sekä suunnitelman ihosi mahdollisesta jatkohoidosta SiluettiSpassa.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siluetti Spa pukuhuone

Hävettää myöntää, mutta edellisestä kosmetologikäynnistä on aikaa. Muutenkin olen viimeiset kymmenen vuotta hoitanut ihoani vähän vaihtelevalla innolla ja toisinaan jopa lyönyt sitä laimin nukkumalla meikit naamassa. Myös elämäntavat alkavat näin kolmekymppisenä näkyä kasvoilta: jos ei muista juoda tarpeeksi vettä, syödä monipuolisesti ja nukkua riittävästi, sen kyllä huomaa.

Menin Pohjois-Esplanadilla sijaitsevaan kauneushoitolaan sovitusti 45 minuuttia ennen hoidon alkua. Ihmettelin hieman näin aikaista ajankohtaa, mutta se osoittautui loistavaksi asiaksi. Nimittäin sain aluksi kaikessa rauhassa istua hiljaisessa huoneessa kahvia siemaillen. Puhelimen jätin pukuhuoneeseen. Vaikka mieli kääntyi vähän väliä kotiin ja siihen kaapissa olevaan luuriin, oli ihanaa rentoutua ilman ärsykkeitä. Hengittelin syvään pehmeässä keinutuolissa ja melkein nukahdin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse hoito kesti puolitoista tuntia. Se alkoi sillä, että ihostani otettiin kattava analyysi. Kuten arvelinkin, kasvojen T -alue oli täynnä epäpuhtauksia. Kosmetologi suositteli minua käyttämään rakeisen kuorintavoiteen sijaan entsyymikuorintaa, joka tehoaa paremmin kuolleeseen ihosolukkoon. Minulle tuli myös suurena yllätyksenä, että vaikka olen nykyään aina varjossa, käytän suojakerrointa 50, peitän kasvot hatulla ja verhoudun vaatteisiin, näkyy kasvoillani runsaasti matkaopasaikojen auringonpalvomisesta johtuvia muutoksia.

Haluankin siis valistaa kaikkia toimimalla varoittavana esimerkkinä: pitäkää ihostanne huolta, älkää käristäkö itseänne auringossa tai solariumissa, älkääkä nukkuko meikit naamassa vaikka olisitte kuinka kännissä laiskoja pesemään niitä pois.

Ihoanalyysin jälkeen minulle tehtiin timanttikuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvonaamio, kevyt niska-hartiahieronta ja sain vielä päälle ihoa hoitavan mineraalimeikkipohjan. Mukaan tarttui myös kosmetologin suosittelema entsyymikuorinta, jota käytän nyt viikoittain. Olen sitä mieltä, että olisi kaikkien edun mukaista jos jokainen tuore äiti saisi tällaisen hemmotteluhetken vaikkapa kerran kuussa. Nimittäin hoidon jälkeen tunsin itseni kuin uudeksi ihmiseksi.

 

One thought on “Naama kuntoon Siluetti Spassa

Add yours

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: