Kauneushaaste

Melko monessa blogissa on vilissyt tämä tällainen maanmainio kauneushaaste. Niinpä päätin minäkin kantaa korteni kekoon aiheen tiimoilta paljastaen muutamia meikkaamiseen ja kauneudenhoitoon liittyviä asioita elämästäni.

 1. Varhaisin meikkimuistosi?
  Äiti sanoi, että saan meikata vasta kun menen yläasteelle. Kapinallisena aloitin kuitenkin viidennellä luokalla salaa: laitoin vähän ihastuttavaa sinistä luomiväriä ja pinkkiä huulikiiltoa aina koulumatkalla. Sitten pyyhin ne pois kotiin tullessani.
 2. Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?
  Vähän päivästä riippuen huulipuna, -kiilto tai -rasva. Rajauskynä sekä Shiseidon puuteripapereita kulkee myös matkassa. Olen ylipäätään aika laiska korjailemaan meikkiä, vaikka monesti syytä olisi.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Ilman meikkiä
 3. Lempituoksusi?
  Saunanraikas mies, vastaleikattu nurmikko ja tuore kahvi. Mutta jos tässä tarkoitetaan nyt naisten hajuvettä, vastaan Hugo Boss Nuit.
 4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
  Älä koskaan mene nukkumaan pakkelit naamassa. Voin kertoa, että siinä käy näin: epäpuhtauksien lisäksi saat ryppyjä. Toinen kauneusvinkkini on, että juo paljon vettä (jossa on kuplia, lime ja vodkaa).
 5. Uusi kosmetiikkalöytösi?
  Lumenen nimihirviö ”BRIGHT NOW VITAMIN C HYALURONIC ESSENCE” heleyttävä ja silottava hyaluronitiiviste (kuvassa alla). Mainio tuote, jota käytän kasvoveden ja -voiteen välissä.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Lumene bright now vitamin c hyaluronic essence
 6. Ikimuistoisin virheostoksesi?
  Kaikkihan me olemme joskus ostaneet aivan liian tumman meikkivoiteen, eikö?
 7. Meikkivoiteella vai ilman?
  Käytän todella harvoin meikkivoidetta ja silloinkin se taitaa itse asiassa olla CC -voide.
 8. Eyeliner vai kynä?
  Hävettää myöntää, mutta saan aina eyelinerilla sotkua aikaiseksi, joten luotan ennemmin kajal -kynän voimaan.
 9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
  Olen vähän tylsä, mutta vastaan huulirasva ja silmänympärysvoide.
 10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?
  En ole vielä löytänyt sellaista kasvonaamiota, joka todella auttaisi mustapäihin. Sellaista siis haluaisin testata. Sitten tarvitsisin jonkun todella hyvän tuotteen tummille silmänalusille, koska huonosti nukutut yöt alkavat todella näkyä naamasta.

Hauskinta tässä toki on se, että en ikinä ehostaudu, ellei ole aivan pakko ja silloinkin usein vain vähän ruiskaisen jotain meikkivoiteen tapaista naamaan sekä sudin vähän ripsiväriä sinne tänne. Älkää käsittäkö väärin, minä kyllä pidän meikkaamisesta. Rakastan etenkin huulipunia. Minä vain vihaan sitä meikkien puhdistamista.

One thought on “Kauneushaaste

Add yours

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: