Tukea raskaudesta palautumiseen

*Yhteistyössä Tukisukat-shop.com

Naisen vartalo on kyllä ihmeellinen. Se palautuu yhdeksän kuukauden venymisestä ja uuden elämän kantamisesta yllättävän nopeasti. Minun kohdallani synnytyksestä tulee pian täyteen kuukauden päivät. Kertyneitä kiloja on vielä jokunen jäljellä, mutta maidontuotantoon tarvitaankin rasvavarastoja.

Palautumista on edesauttanut kevyt kuntoilu, joka pitää myös mielen virkeänä. On ollut ihanaa päästä taas loppuraskauden täyslevon jälkeen liikkumaan. Kun vauva oli kahden viikon ikäinen, aloitin varovasti vaunulenkit. Aluksi kävelin vain vartin ja päivä päivältä pidensin matkaa. Nyt käymme päivittäin säävarauksella noin tunnin happihyppelyllä. Se onkin ehdottomasti yksi arjen kohokohdista.

17309577_10154933625767605_4168484327076011177_n

Sain Tukisukat-shop.com -verkkokaupasta testiin muutamia vaatekappaleita, jotka ovat myös osaltaan auttaneet minua tässä raskaudesta palautumisessa:

Herkullisen väriset Gococo sport -kompressiosukat ovat päässeet mukaan mainituille vaunulenkeille. Kompressiokuteitahan on olemassa jos jonkin sorttia. Sukat ovat niistä varmasti suosituimpia. Kompression idea on auttaa treenistä palautumisessa ja vähentää lihaskramppeja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gococo sport -kompressiosukat

Synnytyksen jälkeen on annettava kropalle aikaa ja urheilu pitää kuulemma aloittaa maltilla lantionpohjan lihaksia aktivoiden sekä kävellen. Toistaiseksi siis sukat ovat olleet minulla testissä ainoastaan noilla reippailla vaunulenkeilä. Odotan kuitenkin kovasti, että pääsen kokeilemaan niiden tehoa ihan kunnon hikirääkin parissa toukokuussa tehdessäni näyttävän paluun kuntosalille. Lihaskuntotreenin kanssa kun ei sovi kiirehtiä, vaan tulee kärsivällisesti odottaa, että tuo vatsalihasten erkauma on palautunut ennalleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
RelaXsan imetystoppi ja muotoilevat alushousut

RelaXsanin valkoinen imetystoppi on ollut minulla kovassa käytössä ja olen tykästynyt siihen. Materiaali on pehmeää sekä joustavaa. Kuvassa minulla on alla liivit, mutta toppia voi käyttää myös hyvin ilmankin. Sain myös testiin saman sarjan muotoilevat alushousut. Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että venynyt vatsa ei palaudu sikspäk-kuntoon aivan heti. Itselläni ainakin on rasvaa edelleen reippaasti paitsi takapuolessa, myös keskivartalossa. Iho on löysä ja vatsalihasten erkauma huomattava. Kuitenkin nämä muotoilevat alusvaatteet tuovat vähän kaivattua ryhtiä. Erityisesti yhdistettynä napakkaan toppiin tuntuu kuin minulla ei sitä pömppömahaa olisikaan. Voin siis suositella näitä alusvaatteita hyvillä mielin.

Verkkokaupan valikoimissa on toki laajalti muutakin kuin tukisukkia ja raskauteen sekä sen jälkeiseen aikaan liittyviä kuteita. Sieltä löytyy esimerkiksi monipuolisesti tuotteita jalkojen- ja ihonhoitoon sekä alusvaatteita niin naisille kuin miehillekin. Vanhana matkustamohenkilökunnan jäsenenä voin myös vinkata, että jokaisella meillä pitäisi olla hyvät lentosukat reissaamista varten.

Sain teille ihanille lukijoille myös -10% alekoodin: sarkasmia10. Se on voimassa huhtikuun loppuun eli 30.4.2017 saakka.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s