Mitä odotan odotuksen jälkeen?

Näin raskausviikolla 39 ovat ajatukseni luonnollisesti jo kääntyneet aikaan, jolloin en ole enää paksuna. On sanomattakin selvää, että odotan kovasti uutta perheenjäsentä ja kaikkea vanhemmuuteen liittyvää, joten en nyt aio keskittyä siihen. On nimittäin olemassa myös vähäpätöisempiäkin asioita, joita odotan tapahtuvaksi sitten kun pienokainen on turvallisesti saatettu tähän maailmaan.

Tiedostan vallan hyvin, että joidenkin seuraavaksi mainittujen juttujen toteutumisessa saattaa kestää, mutta elämässä on hyvä olla haaveita.

  • Liikunta. Odotan sitä, että pääsen kunnolla voimailemaan. Tiedostan, että synnytyksestä palautumisessa kestää oma aikansa, vatsalihasten erkauma tulee ottaa huomioon ja että kuntoilu täytyy aloittaa maltillisilla vaunulenkeillä. Kyllä minä silti odotan kovasti saliselfieiden ottamista kunnon hikirääkkiä.11951378_10153568438647605_4297538925909779432_n
  • Vatsallaan nukkuminen. Ylipäätään haaveilen kunnollisista yöunista, mutta käsitän, ettei sitä ole tapahtumassa seuraavaan vuosikymmeneen. Näin ollen odotan sitä aikaa kun esteitä mahallaan nukkumiselle ei enää ole.
  • Säärikarvat ja bikiniraja. Kinttujen sheivaaminen on muuttunut melko haastavaksi viime aikoina ja olenkin todella iloinen, että on talvi ja pakkasta. Odotan siis mahdollisuutta silkkisiin sääriin, koska ilman Gillette Venuksen apua olen karvainen kuin kreikkalainen vanha mies.
  • Sushi, salmiakki ja shampanja. Olemme suunnitelleet ystävättärieni kanssa kesälle tämän pyhän kolminaisuuden nimissä iltamia. Tosin kahta ensimmäiseksi mainittua aion vetää kaksin käsin napaani jo synnytyssairaalassa.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Muu ruokatarjonta. Aion elää synnytyksen jälkeen ainakin kaksi viikkoa brie- ja mozzarellajuustolla, medium -kypsillä pihveillä, lakritsilla, kylmäsavulohella ja ilmakuivatulla kinkulla.
  • Vaatteet. Onpa ihanaa kun sitten joskus saan laittaa päälleni kynähameen, korkokengät ja bleiserin, tavalliset farkut äitiyspöksyjen sijaan tai suosikkimekkoni.10363612_10152568378677605_257444179406541187_n
  • Hengittäminen. Kun on ollut nenä tukossa yli puoli vuotta, voin todeta, että odotan kovasti sitä päivää kun ilma kulkee normaalisti. (Nyt ymmärrän kaikkia teitä siitepölyallergikkoja ja annan teille täyden sympatiani.)
  • Vatsan toiminta. Jätän tämän tähän.

 

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: