Viikonlopun menovinkki: Matkamessut

Paitsi että minua kiinnostaa matkailu työn puolesta, pidän reissaamisesta, koska silloin on aina mukavaa palata kotiin. Siksipä piipahdin tänään katsastamassa Matka Nordic Travel Fair -tapahtuman tarjonnan. Mikäli et ole vielä lyönyt viikonloppusuunnitelmiasi lukkoon, suosittelen piipahtamaan Messukeskuksessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TallinkSiljalla on näyttävä messuosasto

Tänä vuonna messujen partnerimaa on Turkki, jossa olen itsekin asunut puolisen vuotta. Messuilla on edustettuna niin eri maita, kaupunkeja, ruokakulttuuria kuin eri matkanjärjestäjienkin osastoja. Tarjolla on paitsi näytteilleasettajien tarjouksia ja tietoa, myös kulttuuria ja erilaisia paneelikeskusteluja. Esimerkiksi lauantaina ohjelmassa on turkkilaista kansantanssia, espanjalaista musiikkia, vuoden kiinnostavimpien matkakohteiden esittelyä ja maailmanympärimatkan ABC. Perjantaina puolestaan illansuussa voi virittäytyä After Work -tunnelmaan.

Itse kävin kuuntelemassa matkailulehti Mondon paneelikeskustelua tämänhetkisistä trendeistä reissaamisen saralla. Mieleeni jäivät erityisesti yhteisöllisyys, jakaminen ja aitous: Matkustaminen(kin) on nykyään sosiaalisen median myötä elämysten reaaliaikaista jakamista ja aitous ennen kaikkea autenttisten kokemusten janoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TUI -lavalla paljon mielenkiintoista ohjelmaa läpi messujen

Matkamessujen huikeisiin tarjouksiin pääset tutustumaan täällä.

Messut avoinna yleisölle:

Perjantai 20.1.2017 10-20
Lauantai 21.1.2017 10-18
Sunnuntai 22.1.2017 10-18

#matka2017

Kuten alla olevista kuvista voitte havaita, löysin messuilta myös ensi kesän lomakohteemme, joka on tietenkin luomu-Suomen pääkaupunki Savon sydämessä: Kiuruvesi.

PS. Samaan aikaan järjestetään myös Caravan -messut. Matkamessujen tiedotteen mukaan kiinnostus matkailuajoneuvoharrastukseen on kasvussa ja kotimaan matkailu lisääntymään päin. Miksi siis lähteä merta edemmäs kalaan? Tiesihän sen jo Samuli Edellmannkin, että karavaanari on kaikkien kaveri.

 

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: