Vuoden 2016 suosituimmat postaukset

Ensinnäkin haluan toivottaa kaikille lukijoilleni mahtavaa alkanutta vuotta 2017. Ajattelin vielä kurkistaa sen verran menneeseen vuoteen, että paljastan, mikä blogissani teitä oikein on viime vuoden aikana kiinnostanut.

Kirjoitin vuonna 2016 niin elokuvista, sosiaalisesta mediasta, työelämästä, opiskelusta kuin minua ärsyttävistä asioistakin. Jaoinpa myös muutaman ruokaohjeenkin, vaikka en tosiaankaan ole mikään virtuoosi keittiössä. (Kuitenkin meidän kaikkien täytyy syödä ja valitettavasti aina ei ole mahdollista popsia toisten tekemiä sapuskoja.)

Ruoka, matkailu, tapahtumat tai juhlienjärjestämisvinkit eivät kiinnostaneet teitä kuitenkaan niin paljon kuin lentoemännän työ ja jääkiekkoilijoiden pokaaminen. Tässäpä siis esittelyssä top 5 postaukset viime vuodelta:

 1. Hokihutsun muistelmat -kuinka iskeä jääkiekkoilija?Tammikuussa kirjoitin kootut neuvot kaikille, jotka haluavat taklata mailataiturin. Tämä oli ylivoimaisesti luetuin postaukseni viime vuonna. Epäilemättä kiitos tästä kuuluu Siim Liiviikille, jonka mielestä kirjoitus oli ilmeisesti sen verran surkuhupaisa, että hän päätti jakaa sen Twitterissä.”Oikean baarin löytämisessä täytyy nähdä vähän vaivaa. Yleisenä ohjenuorana voidaan todeta, että kannattaa etsiä mistä tahansa, josta saa alkoholia kanansiipiä ja myöhemmin illalla trendikkäistä yökerhoista, joissa on VIP –alue. Mikäli kyseessä on arkipäivä, karaokeravintolat ovat varma valinta.”
 2. Miten päästä promoottoriksi?
  Maaliskuussa puolestaan kerroin hieman omasta promoottoritaustastani ja jaoin kymmenen vuoden kokemuksen tuomia vinkkejä muun muassa siitä, millainen on hyvä promoottori, miten alalla voi työllistyä ja mihin kaikkeen kannattaa varautua.”Ei auta vaikka olisit Jessica Alba, mikäli olet hiljainen ja ujo, etkä uskalla ottaa kontaktia ihmisiin. Lisäksi maalaisjärjen käyttö on sallittua. Etenkin festareilla tulee usein eteen tilanteita, jotka vaativat hoksottimia sekä nopeaa ongelmanratkaisukykyä.”promo4

   

 3. Raskaudesta muuttuva kehoMarraskuussa kirjoittelin ajatuksiani kehon muutoksista raskauden aikana. Raskauteen ja tulevaan äitiyteen liittyvät postaukset ovat muutenkin kaikki  kymmenen luetuimman joukossa. Niitä on olosuhteiden pakosta tulossa blogiin vastaisuudessa lisää, mutta lupaan tuottaa sisältöä edelleen myös heille, joita ei imetysliivit ja vauvan kakan väri kiinnosta.”Peilistä näen vain kaksoisleuan ja olen varma, että raskauskilot ovat tulleet jäädäkseen. En tunnista alastonta vartaloani enkä pidä itseäni millään tavalla seksikkäänä tai haluttavana. Välttelen kameroita ja mietin, pohtivatkohan ihmiset, että olenko paksuna vai muuten vaan paksu.”

   

 4. Mikä on parasta lentoemännän työssä?Kesällä kerroin, mikä on mielestäni parasta lentoemäntänä työskentelyssä. Muutenkin tuohon ammattiin liittyvät kirjoitukset ovat olleet suosittuja. Joten jos teillä on siihen aiheeseen liittyviä toivepostauksia, voisin toteuttaa niitä mahdollisuuksien mukaan.

  ”Lentokoneen ulkopuolella matkustamohenkilökunnan ammattiin kuuluu lepääminen milloin missäkin. Talvikaudella se voi tarkoittaa neljää yötä Meksikossa, kesällä saatan viettää koko työviikkoni vaikkapa Oslossa lentäen sieltä käsin ympäri Euroopan lomakohteita. Hotellihuoneet tulevat siis tutuksi. Itse nautin tästä kovasti. Rakastan hotelleja.”

 5. Mistä löydät itsellesi lentoemännän?Toukoukuussa sen sijaan listailin kieli poskella erilaisia baareja paikkoja, joista sinäkin voit löytää itsellesi oman lentoemännän:”Uskokaa tai älkää, lentotyö on hirvittävän epäsäännöllistä ja vapaaviikonloput verrattain harvassa. Senpä vuoksi käymme viikolla ulkona. — Matkustamohenkilökuntaa voi toki baarien lisäksi etsiä esimerkiksi kuntosalilta, ruokakaupasta tai julkisista liikennevälineistä.”

 

Toivottavasti te olette vuonna 2016 nauttineet blogini lukemisesta yhtä paljon kuin minä sen tekemisestä. Tälle vuodelle tavoitteena on ehtiä vaipanvaihdon lomassa kirjoittelemaan ylipäätään hieman useammin ja säännöllisemmin sekä oppia ottamaan laadukkaita kuvia uudella kameralla. (PS. Valokuvaustreffipyyntöjä otetaan vastaan tositarkoituksella.)

Lisäksi olisi tarkoitus hieman viilailla blogin ulkoista olemusta ja kirjoittaa enemmän myös sisustukseen ja kirjallisuuteen liittyviä postauksia, sillä nuo kaksi ovat, uskokaa tai älkää, sydäntäni lähellä. Lisäksi rakas harrastukseni yksin elokuvissa käynti vaikeutuu merkittävästi piakkoin, joten lukeminen on siinä mielessä järkevämpi ajanviete.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: