Lahjontaa vol2.

Havahduin tänään tässä marraskuun harmaudessa siihen, että syntymäpäiväni on ensi viikolla ja jouluunkin on enää kuukauden päivät. Viime vuonna laadin kaikkia lahjanostajia auttaakseni listan materiasta, joka ilahduttaa vanhenevaa sieluani. Niinpä päätin myös tänä vuonna olla yhtä jalomielinen ja kertoa kaikelle kansalle, mitä sydämeni tällä hetkellä halajaa.

 • Kuten olen kertonut, suosikkimerkkini hajuvesien saralla on yksinoikeudella Hugo Boss. Niinpä haluankin naisellisen Hugo Boss Ma Vie –tuoksun. Tuoksua kuvaillaan näin: ”Raikas, hemmotteleva ja ilahduttava Boss Ma Vie rakentuu modernin kaktuksenkukan ja vaaleanpunaisten ruusunnuppujen naisellisen kukkakimpun sekä lämpimän setripuun ympärille.”
  hb-ma-vie
  Kuva: Stockmann.com

   

 

 • Kuten kaikki lentoemännät, minäkin rakastan hotellitohveleita ja kylpytakkeja. Sen vuoksi tahdon uuden ylellisen aamutakin ja lämpöiset tossut, jotka löysin sangen edullisesti erään ruotsalaisen ketjuvaatemerkin valikoimista (kuvissa alla).

 

 • Olen tehnyt valtavan suuren työn tämän kotimme sisustuksen eteen, mutta olohuoneen yhteydessä oleva ruokailutila ammottaa tällä hetkellä tyhjyyttään. Siihen pitää ehdottomasti saada kunnollinen, edustava ruokapöytä ennen vauvan ristiäisiä -eihän tänne muuten kehtaa ketään vieraita kutsua. Niinpä olenkin toivonut sukulaisiltani kolehdilla yhteistuumin kerättyä Ikean lahjakorttia, jolla aion kotiuttaa jatkettavan Ingatorp -ruokapöydän sekä siihen mainiosti sopivat hieman maalaistyyliset Infolf -tuolit.
ingatorp-ruokapoyta-jatkettava-valkoinen__0449414_pe598853_s4
Kuva: Ikea.fi
 • Olen aika pitkään jo tarvinnut kunnollisen suoristusraudan. Remingtonin S6505 Pro Sleek&Curl -rauta ajanee asian. Sen kanssa sopii mainiosti yhteen Schwarzkopfin Flatliner -lämpösuojasuihke, joka on tässä kategoriassa jo vuosien takainen suosikkini.
 • Kerään Iittalan Essence -viinilaseja ja harmillisesti täysin minusta riippumattomista syistä  muutama punaviinilasi on päässyt hajoamaan. Tämän vuoksi toivonkin täydennystä tähän asiaan. Olen nimittäin matkoiltani kerännyt varsin kiitettävän varaston viinejä, jotka ansaitsevat arvoisensa lasin.
104406647_1
Kuva: Stockmann.com

Kuten huomaatte, minulle ei ole lainkaan vaikeaa ostaa lahjoja enkä myöskään toivo mitään mahdottomuuksia. Itsehän olen jo lähes kaikki joululahjat hankkinut hyvissä ajoin. Pelkään nimittäin olevani kuukauden kuluttua niin valtava, että en kertakaikkiaan mahdu joulutungoksen sekaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: