Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol.4

Voisin aloittaa pahoittelemalla poikkeuksellisen pitkää hiljaisuutta täällä blogin puolella, mutta perusteettomat anteeksipyynnöt eivät kuulu luonteeseeni, joten en tee sitä. Haluaisin sanoa, että syynä tähän hiljaiselooni ovat olleet villit kesäyöt, spontaanit matkat ja rakkauden huuma. Se olisi kuitenkin räikeää valehtelua. Syy on se, että olen ollut kamalan kiireinen kansalaisten toilailuista ärsyyntymisen parissa. Tämän vuoksi päätinkin jälleen jakaa kaikelle kansalle nämä minua viime aikoina pännineet seikat:

 • Kaikki, jotka kutsuvat esimerkiksi cashew -pähkinöistä tehtyä levitettä juustoksi tai jäisestä banaanista tehtyä mönjää jäätelöksi. Oikeasti, miksi asioista ei voi puhua oikeilla nimillä? Cashew -pähkinälevite ei ole juustoa eikä jäinen banaani jäätelöä.
 • Huonosti käyttäytyvät ihmiset ravintoloissa. Ravintolassa syödään ja istutaan nätisti paikoillaan. Siellä ei kiljuta, juosta tai ryömitä lattioilla. Mikäli et osaa pitää itseäsi tai jälkikasvuasi kurissa, ole hyvä ja syö kotona. On sitten olemassa sellaisia ruokaloita, kuten MC Donald’s ja Rosso, jossa voi harjoitella tätä julkisella paikalla aterioimista vähän rennommissa olosuhteissa ennen kuin menee sellaiseen paikkaan, jossa ihmiset maksavat verrattain paljon siitä, että saavat nauttia kulinaristisia elämyksiä rauhassa.
 • Kutsumattomat vieraat. Tästä olen ärsyyntynyt aiemminkin, mutta olen huomannut, että jotkut raahaavat tyttö/poikaystävänsä joka paikkaan. Oletetaan, että olen kutsunut ystäviäni kylään ja yksi heistä tuo ilmoittamatta myös paremman puoliskonsa (joka pahimmassa tapauksessa ei tuo edes lahjaa isäntäväelle, mutta juo silti baarikaapin tyhjäksi..) Kamalan kiusallista ja ärsyttävää. Ettekö voi viettää yhtä iltaa erillään?
 • Ihmiset, jotka treenaavat kuntosalilla pelkissä urheilurintaliiveissä. Jos sinulla on varaa kalliiseen kuntosalijäsenyyteen, luulisi että rahat riittävät myös paidan ostamiseen.
 • Sosiaalisessa mediassa lässyttävät ihmiset. En voi sietää lässyttämistä. Olen joutunut poistamaan Snapchat -seurantalistaltani muutaman henkilön sen vuoksi, että he jatkuvasti kuvaavat vauvojaan/lemmikkejään ja puhuvat heille lässyttävällä äänellä. Haluan huomauttaa, että minäkin pidän vauvoista ja lemmikeistä. Saatan jopa joskus heikolla hetkellä sortua tuohon kuvottavaan puhetapaan, mutta ei tulisi mieleenikään kuvata sitä mihinkään sosiaalisen median kanavaan. Tähän samaan kategoriaan kuuluvat myös kaikki he, jotka laittavat jatkuvasti kuvia tyttö/poikaystävänsä kanssa someen. Maailman ei tarvitse nähdä, että olette vaaleanpunaisessa kuplassa. Se riittää kun pidätte asian ihan omana tietonanne. Joten totean saman, mitä olen jo aiemminkin todennut: yhteiskuva kirkon ovelta riittää.

2 thoughts on “Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol.4

Add yours

 1. Sit on me jotka postaa snäppiin omaa naamaansa tuhannetta kertaa kera latteuden ’duuniin’ seuraavaksi ’duunissa’ ja ’duunit loppu’. Rinse and repeat.

  Tai ne jotka laittaa kymmenen sekuntia pitkiä selfieitä tissit, huulet, tissit, booty jatkuvalla syötöllä.

  1. Yllä mainitsemasi asiat eivät ole puoliksikaan yhtä ärsyttäviä kuin ”missä höpönassumussukan pallo on? Hae pallo, hae.”

   Ja sit heti perään sama koiralle…

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: