Viikonlopun menovinkki: Taste of Helsinki

Sain eilen kunnian osallistua jo viidettä kertaa järjestettävän Taste of Helsinki -tapahtuman pressiavajaisiin. Sateisesta säästä huolimatta paikalla oli mukavasti kutsuvieraita ja kesäiset juomat piristivät mieltä. Pääsimme myös maistelemaan hieman tapahtuman kulinaristista tarjontaa. Omaksi suosikikseni nousi Bistro Omatin haukiburgeri, joka on kuulemma ollut aiempina vuosina yksi suosituimpia annoksia.

Taste of Helsinki on jo muodostunut minulle ja ystävilleni perinteeksi ja voinkin lämpimästi suositella tapahtumaa kaikille Helsingissä olijoille tai pidemmänkin matkan takaa tulijoille. Tapahtumassa annosten maksaminen tapahtuu markoilla, joita saa ostettua sisääntulon välittömästä läheisyydestä. Markkoja ei voi vaihtaa takaisin rahaksi, mutta mahdolliset ylijääneet voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Erinomaisen ruoan lisäksi tämä gourmetfestivaali on ylistys hyville viineille sekä rennolle yhdessäololle. Aperitiiviksi voin suositella kesän kestosuosikkia, Aperol Spritziä. Siispä kannattaakin suunnata Rautatieaseman kupeessa sijaitsevaan Kansalaistorin puistoon tänä viikonloppuna. Takaan, että vaikka keli ei olisi paras mahdollinen, Taste of Helsinki saa hymyn huulille (ainakin jos viihtyy shampanjateltassa, kuten allekirjoittanut).

Ravintolatarjontaa pääset tutkimaan tästä linkistä.

Tapahtuman aukioloajat:

Perjantaina 17.6. 11-15, 17-23
Lauantaina 18.6. 11-15, 17-23
Sunnuntaina 19.6. 11-16

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: