Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol.3

Minua ärsyttää usein kaikki, mutta jotkin asiat luonnollisesti käyvät hermoille enemmän kuin muut. Ajattelinkin nyt ihan vain kevään kunniaksi taas listata asioita, jotka ottavat päähän tällä hetkellä. Sitä paitsi nämä ärsytyslistapostaukset ovat olleet yllättävän suosittuja, joten sopii olettaa, että myös kanssaihmiset hermostuvat samoista seikoista tai sitten pahoittavat mielensä minun mielensäpahoittamisestani.IMG_1246

 • Ihmiset, jotka eivät ymmärrä hölkäsen pöläystä jääkiekosta, mutta ovat katsovinaan MM-kisoja, koska se on miesten mieleen. Ihan oikeasti. Tiedätkö edes, mikä on paitsio?
 • Alkeelliset kirjoitusvirheet blogeissa ärsyttävät aina yhtä paljon. Yhdyssanat vielä voisin jotenkin sulattaa, mutta relatiivipronominien väärinkäyttöä en voi suvaita. (”Joka” viittaa edelliseen sanaan ja ”mikä” edelliseen lauseeseen.) Olen kerta kaikkiaan huolissani nuorison äidinkielen osaamisesta.
 • Ihmiset, jotka tulevat juhliin kutsumatta eivätkä muista isäntäväkeä lahjoilla. On kohteliasta tuoda edes kukkia tai omat juomat, jos toit kerran seuralaisen, jota ei oltu kutsuttu.
  IMG_1247
 • Ihmiset, jotka antavat lastensa syödä kaupassa vaikkapa jäätelöä ennen kuin se on maksettu. Mielestäni tämä ei ole soveliasta. Jos et muuten saa pidettyä jälkikasvuasi kurissa kuin varastamalla jäätelön niin älä tuo niitä penskoja kauppaan. Niin ja kyllä, mielestäni se on varkaus, mikäli et sitä ole vielä maksanut.
 • Aurinkoinen sää väärään aikaan. Aina kun on sellainen olo, että haluaisi vain loikoilla pimeässä huoneessa, paistaa arska täyttä päätä. Kuitenkin aina silloin, kun tahtoisi mennä piknikille, sataa räntää.
 • Ihmiset, jotka pyöräilevät kävelytiellä. Jos et osaa pyöräillä oikealla väylällä, ole hyvä ja kulje bussilla/autolla/apostolinkyydillä.
 • Se, kun tiedät, että tenttiin pitää lukea ja juuri sillä hetkellä tulee äkillinen tarve tehdä kaikkea muuta, kuten istuttaa kukkia/siivota kaikki kaapit/lähteä kolmen tunnin lenkille/järjestellä DVD:t aakkosjärjestykseen/katsoa vierestä kun joku pelaa pleikkaria.
 • Aina kun mielesi tekee paahtoleipää, kaapissa on vain riisikakkuja. Älkäkä edes yritä väittää, että ne käyvät leivän korvikkeeksi.
 • Vääränkokoiset suodatinpussit. Miksi koskaan ei voi vahingossa ostaa niitä oikeanlaisia?
 • Kaikki ihmiset, jotka eivät ärsyynny yllä mainituista asioista.

Mikäli et muista, mitkä seikat nuppiani ovat kiristäneet aiemmin, pääset tutkimaan niitä täältä ja täältä.

IMG_1241
Postauksen kuvat on pöllitty Pinterestistä.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: