Suosikkikosmetiikkatuotteeni

Koska edellinen kirjoitukseni käsitteli kauneusihanteita, päätin jatkaa ulkonäköpaineiden siivittämällä linjalla. Haluaisin kovasti todeta, että sisäinen kauneus ratkaisee ja muuta yhtä latteaa, mutta totuus on se, että kyllä sitä voi vähän ulkoistakin olemusta meikillä parantaa. Niinpä ajattelinkin nyt paljastaa omat kosmetiikkasuosikkini aina ihonhoidosta tuoksuihin.

Kasvojenhoito ja -puhdistus

image (22)

 1. Silmämeikin huolellinen poisto on tärkeää. Minulla on melko herkät silmät ja jos niihin sattuu jäämään yöksi ripsivärinrippeitä, huomaa sen kyllä aamulla turvotuksena ja uusina ryppyinä. Niinpä luotan L’orealin hellävaraiseen silmämeikinpoistogeeliin.
 2. Kasvojen päivittäiseen puhdistukseen käytän Erisanin puhdistusgeeliä, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde.
 3. Mielestäni paras tuote Lumenelta on ”Bright now vitamin C dry skin cocktail” eli ravitseva tehohoito. Tämä öljy on pelastanut lentokoneessa kuivuvan ihoni. Käytän sitä ennen päivä- ja yövoidetta ja toisinaan myös pelkiltään. Se jättää ihon kuulaaksi ja terveen näköiseksi.

  Meikkituotteet

 4. BareMinerals Prime Time -primeria käytän aina kun haluan meikkipohjan kestävän pitkään. Se levitetään kosteusvoiteen jälkeen ennen meikkivoidetta ja se tasoittaa ihoa mukavasti.
 5. Meikkipohjassa ylipäätään luotan BareMineralsiin. Matte -meikkivoiteessa on puuterimainen koostumus. Sitä pyöritellään iholle sudilla. Lopputuloksesta tulee luonnollinen ja peittävä eikä se tuki ihohuokosia samalla tavalla kuin perinteiset meikkivoiteet ja mineraalien ansiosta se myös hoitaa ihoa.
 6. Rakastan huulipunia ja niissä luotan Max Factoriin, kuten Marilyn Monroekin aikoinaan. Paras huulipuna, jonka olen koskaan löytänyt, on MF:n klassikko, Lipfinity. Myös huulten rajaus on tärkeä osa meikkiä mikäli haluaa kestävän lopputuloksen.IMG_0912

  Hiustuotteet

 7. Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir on hoitava hiusöljy, jota käytän noin kerran viikossa erityisesti kuiviin latvoihin. Sitä voi käyttää tehohoitona ennen hiustenpesua, pyyhekuiviin hiuksiin lisäämään taipuisuutta tai kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa.

 8. Klippoteketin kuivashampoo on elämäni pelastus silloin kun haluaa lykätä hiustenpesua vielä yhdellä päivällä.

 9. Hiuslakan osalta luotan myös Schwarzkopfiin ja tällä kertaa Osis -sarjaan, joka on ollut suosikkini jo yli kymmenen vuotta. Yksinkertaisesti paras viimeistelytuote.

  image (21)

  Tuoksut

  Hajuvesi luo aina viimeisen silauksen. Suosikkimerkkini on Hugo Boss, mutta lentotyön myötä olen hieman laajentanut repertuaariani. Jos haluaa tuoksun kestävän, kannattaa käyttää saman sarjan suihkugeeliä ja vartalovoidetta myös.

  image (25)

 10. Calvin Kleinin Eternity Momentia käytän oikeastaan arkituoksuna. Se on aika makea, mutta ei liian voimakas ja sopii mielestäni hyvin juurikin kevääseen.
 11. Gucci Bamboo on ihana, mausteinen tuoksu joka on parhaimmillaan illan ja yön riennoissa.
 12. Hugo Boss Nuit kuuluu samaan sarjaan ”Ma Vie” ja ”Jour” -tuoksujen kanssa. Rakastan kaikkia kolmea tuoksua, mutta Nuit on suosikkini.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: