Erilaisten pariskuntien juhlakäyttäytymisestä

Nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus, että jos järjestetään juhlat, vieraat tulevat pareittain. Se on aivan luonnollista tässä iässä ja oikeastaan melko mukavaa. Kuitenkin olen tässä vuosien varrella huomannut tiettyjä käytösmalleja erilaisten pariskuntien välillä ja päätinkin nyt listata tekemäni julmat yleistykset kaiken kansan nähtäville.

Tiina ja Tarmo Takiainen: Juhlien ehdottomasti rasittavin pariskunta. Vaikka vapaata tuolitilaa olisi, nämä istuvat poikkeuksetta sylikkäin, suutelevat taukoamatta ja lopettavat toistensa lauseet. Tämä on todella epäkohteliasta ja kiusallista.

Raija ja Reiska Riitelijä: Tälle pariskunnalle tulee aina bileissä iso riita tai sitten vaihtoehtoisesti he jo juhliin saapuessaan pitävät mykkäkoulua. Edellämainitun täysi vastakohta: eivät voi olla samassa huoneessakaan ja avautuvat tahoillaan muille vieraille toistensa huonoista puolista. Tällainen käytös saa muut juhlijat joko vaivaantuneiksi tai huvittuneiksi.

Maija ja Matti Mustasukkainen: Jos paikalla on edes yksi naispuolinen sinkku, Maija kyttää taukoamatta, ettei Matti vahingossakaan puhu tälle tai mene kahta metriä lähemmäksi tuota syöjätärtä. Mikäli näin kuitenkin tapahtuu, alkaa kolmas maailmansota. Sääliksi käy sinkkuparkaa, joka vain yritti kohteliaasti tervehtiä voileipäkakun äärellä.

Saija ja Simo Salailija: Tätä pariskuntaa ei koskaan nähdä yhdessä, vaikka he ovat olleet kimpassa vuosikaudet.

Erja ja Erno Erkanevat: Kun he pääsevät juhliin, käyttävät he aikansa enemmän muiden vieraiden kanssa jutusteluun kuin keskinäiseen kanssakäymiseen –ehtiihän sitä kahdestaan olla sitten kotonakin.

Kaisa ja Kaitsu Kaatokänni: Poikkeuksetta bileidin humalaisin pariskunta joka kerta.

Viivi ja Ville Vaihtuvat: Tälläiset henkilöt tuovat joka kissanristiäisiin uuden avecin ja se on rasittavaa, koska juuri vasta opit sen edellisen nimen. Niinpä päädyt kutsumaan kaikkia näitä aveceja yleisnimityksellä ”peruna”.

Yllä mainittujen lisäksi aina kun on kyseessä iso kaveriporukka, jossa on sekä miehiä että naisia, joukkoon mahtuu ainakin yksi katkera ex. Tämä on se henkilö, jonka katse voisi tappaa ja jonka kommentit ovat niin ilkeitä, että ne saattavat hämmennyksiin etkä ole aivan varma, milloin kusit hänen muroihinsa ansaitaksesi moisen käytöksen.

Mikäli tunnistit itsesi, älä lue täältä erilaisten pariskuntien some –maneereista.

2 thoughts on “Erilaisten pariskuntien juhlakäyttäytymisestä

Add yours

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: