Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol.2

Joulukuussa julkaisin listan asioista, jotka minua pännivät. Olen useista naistenlehdistä ja blogeista ymmärtänyt, että omaa ajatteluaan voi kovasti harjoittaa positiiviseen suuntaan. Minä en kuitenkaan mahda sille mitään, että jotkut asiat vain päivästä toiseen ottaa päähän niin valtavasti, että en viitsi edes yrittää pohtia kauniita ajatuksia. Varmasti joku voi löytää itsensä listalta samaistua näihin minua ärsyttäviin seikkoihin:

 • Typerät ihmiset. Ihmiskunnan idioottimaisuus nousee esille kaikissa alla olevissa esimerkeissä, mutta eniten minua häiritsee sivistymättömyys ja yksinkertaisten, yleistietoa tai maalaisjärkeä vaativien asioiden tietämättömyys. (Afrikka ei ole valtio,  Oulu tai Kuusamo ei ole Lapissa ja karkauspäivä ei ole kalenterissa vain siksi, että naiset voisivat kosia.)
 • Äänekkäät möykkärit yleisissä tiloissa. Oli se sitten puhelimeen puhumista tai kaverin kanssa juttelua niin minua ei kiinnosta kuunnella sitä. On toki kamalaa, että joudut joka aamu käyttämään hankkimaasi koiraa pissalla ja kuinka se ulvoo (huonon kasvatuksen vuoksi) päivät pitkät siellä kerrostaloasunnossasi ja miten papa-kokeen ottaminen sattui tai äitisi kielsi sinua menemästä konserttiin. Olisin kuitenkin voinut elää ilman noita tietoja.
 • Teinit aikuisten baareissa. Myönnetään, että kävin itsekin 18-vuotiaana yökerhoissa, joihin minulla ei todellakaan olisi ollut mitään asiaa. Mutta nyt kun nämä pimut ovat minua kymmenisen vuotta nuorempia bimboja, en halua heitä häiritsemään illanviettoani.
 • Hitaasti kävelevät ihmiset. Varmaan on ihan kivaa, jos ei ole kiire mihinkään, mutta voi ottaa myös vikkelämmät yksilöt huomioon vaikka väistämällä hieman.
 • Ihmiset, jotka eivät osaa käyttäytyä liukuportaissa. Usein sama henkilö on se, joka laahustaa ensin verkkaisesti keskellä tietä ja liukuportaisiin tullessaan jää seisomaan siihen reunaan, josta minä haluan mennä vihdoin ohi.
 • Ja vielä lopuksi se kaikken ärsyttävin asia: ”Tilaisuudessa tarjolla shampanjaa” ”Joimme shampanjaa” #shampanjaa …ja sitten on tarjolla/lasissa/kuvassa HALVINTA KUOHUVIINIÄ.

4 thoughts on “Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol.2

Add yours

 1. Hahahhahaa😅 Aivan loistava kirjoitus. Älä missään nimessä muuta ajattelua positiiviseen suuntaan,näitä on niin hulvatonta lukea😁 Muaki ärsyttää kyllä hitaasti kävelevät ihmiset ku niitä on aina silloin laumoittain jos itellä on kiire…

  1. Kiitos vain, ei ole pelkoa että lopettaisin mieleni pahoittamisen milloin mistäkin.

   Voisin lisätä vielä tähän listalleni kaikki ruokaohjeet, joissa väitetään että: ”Maistuu ihan korvapuustille tämä riisiproteiinijauhe kun vähän kaardemummaa laittaa” tai ”Tämä kermainen lihapata, jossa kerma tosin on korvattu hampunsiemenillä ja liha nyhtökauralla, mutta aivan samalta maistuu kuin isoäidin tekemät”.

   KUN EI MAISTU SAMALTA!! Korvapuusti maistuu korvapuustilta ja kerma maistuu kermalta!!!

 2. Hyvä kirjoitus Riina 😃. Mä tunnistin itseni yhdestä kohtaa. Hitaat kävelijät 😃. Minulla ei oo koskaan kiire mihinkään. Mutta ymmärrän kyllä jos haluaa kävellä rivakasti niin se ärsyttää kyllä. Sinun seurassa olen yrittänyt kävellä nopeammin. Toivottavasti olen onnistunut siinä 😃 Ettet ole pahoittanut mieltä. 🙂

  1. Haha,en ole pahoittanut. Sä et sentään vaella hitaasti keskellä tietä vaan kohteliaasti annat muille tilaa😊 Kiireettömyyshän on ihanaa,mutta itsellä on vaan tapana tarpoa rivakasti kun olen tunnetusti aina myöhässä.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: