Kevään leffatärpit

Mikä olisikaan parempi aika käydä elävissä kuvissa kuin…milloin tahansa! Kevään mittaan ensi-iltaan on jälleen tulossa kutkuttavia uutuuksia, joita ainakin allekirjoittanut odottaa innolla. Kaiva siis kalenteri valmiiksi, jotta voit mennä ajoissa jonottamaan lippuluukulle.

23.3. Batman vs. Superman: Tätä on jo kaipailtu, vaikka henkilökohtaisesti olisin toivonut erinomaisen Christian Balen jatkavan edelleen mustanpuhuvan viittasankarin roolissa. Toisaalta annetaan nyt Ben Affleckille mahdollisuus näyttää, että hän on muutakin kuin Jennifer Lopezin vuosien takainen heila. (Edes pari Oscaria  ja muuta kohtalaista roolisuoritusta ei ole saanut minua vieläkään vakuuttuneeksi).

25.3. Onnenonkija: Tämä suomalainen pätkä on ensimmäinen laatuaan blogiskenessä. Elokuva pääsi tälle listalleni kahdesta syystä: ennakkomarkkinointi sosiaalisessa mediassa on ollut hulvatonta, oikeastaan kuin satiiri suosittujen bloggareiden elämästä. Toinen syy on ihana monilahjakkuus Olavi Uusivirta, joka näyttelee miespääosaa.

Onnenonkija_670
kuva:finnkino.fi

15.4. The Dressmaker: Yksi suosikkinäyttelijöistäni, Kate Winslet, on voimakastahtoinen Tilly, joka palaa takapajuiseen kotikyläänsä tyylikkäänä pää pystyssä. Finnkinon sivuilla kerrotaan: ”The Dressmaker on tunteikas tarina rakkaudesta, vihasta ja verrattomista mekoista”.

22.4. Metsästäjä ja talvinen taistelu: Leffa kertoo siitä, mitä tapahtui ennen ”Lumikkia”. Myönnetään, että kyseinen elokuva pääsi listalleni, koska odotettavissa on taisteluita, upeaa kuvausta, fantasiaa, mieletön puvustus ja maisemia suosikkini Hemsworthin veljeksistä.

27.4. Captain America -Civil War: Tätä odotan ehkä eniten koko kevään elokuvatarjonnasta, koska a) Marvelin leffat eivät koskaan petä ja b) Captain America ja Iron man.

2 thoughts on “Kevään leffatärpit

Add yours

  1. Kotimainen vaihtoehto houkuttelee. Pitänee ryhdistäytyä ja mennä katsomaan Onnenonkijaa. Kiitos vinkeistä!

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: