Asiaa astioista ja blogin ihka ensimmäinen arvonta

Myönnän nyt erään seikan, jota en olisi vielä kymmenen vuotta sitten voinut kuvitellakaan. Toivon hartaasti, että ette käytä tätä minua vastaan: Keräilen Arabian Muumi -mukeja. Harrastus alkoi aivan vaivihkaa ja siihen on vaikuttanut ratkaisevalla tavalla se, että kaikki sukulaiseni (teinejä lukuun ottamatta) tekevät samaa. Minulla on myös muutama ystävä, joka keräilee näitä ihan tosissaan ja maksaa 90 -luvun mukeista satoja euroja. Näin ollen kukaan ei voi tulla väittämään, etteikö tämä olisi ihan täysin normaali harrastus. Meillä sentään mukit ovat ihan jokapäiväisessä käytössä. Tosin taannoin kun kuulin muutamien omistamieni mukien arvon, tein päätöksen, että vain ne yksilöt, joita saa vielä tilalle kaupasta, ovat käytettävissä. Muille hankitaan lukollinen vitriini.

 

Sitten se lupaamani arvonta: Käy tykkäämässä blogini Facebook -sivusta ensi viikon perjantaihin 19.2.2016 mennessä tai kommentoi alle, mikä on sinun suosikkisi Muumilaakson hahmoista. Kaikkien tykkääjien ja kommentin jättäneiden kesken arvon alla olevan kuvan mukaisen ihanan kausimukin.

Edit 20.2.2015: Muki arvottu, kiitos kaikille osallistuneille!Arabia+Muumimuki+2015+Talviuni-3490

14 kommenttia artikkeliin ”Asiaa astioista ja blogin ihka ensimmäinen arvonta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s