Urheilugaalan plussat ja miinukset

Minulla oli ilo ja kunnia osallistua ystävättäreni kanssa tällä viikolla Suomen Urheilugaalaan, joka järjestettiin Hartwall Areenalla tiistaina. Nyt kun alan pikkuhiljaa toipumaan tuosta tapahtumarikkaasta illasta, ajattelin kertoa oman näkemykseni illan kohokohdista ja myöskin asioista, joissa olisi ollut mielestäni parantamisen varaa.

MIINUKSET:

  • Tero Pitkämäen valinta Vuoden urheilijaksi (taas) ei mennyt mielestäni oikeaan osoitteeseen. Olen muutenkin hieman ihmeissäni, ettei esimerkiksi Kimmo Timosen pitkää ja huikeaa uraa noteerattu.
  • Oona Kivelän esiintyminen gaalassa oli suoran televisiolähetyksen ulkopuolella. Olisin suonut hänelle vähän ruutuaikaa kun hänet vihdoin oli kutsuttu kaiken sen edellisvuoden meuhkaamisen jälkeen.
  • Väärä henkilö palkittiin elämäntyöstään. Rehellisyyden nimissä en itse huomannut koko asiaa, mutta onhan se iso moka.
  • Cheekillä oli esiintyessään todella (gaalatilaisuuteen) sopimattomat kuteet. Hänet on tituleerattu yhdeksi maamme tyylikkäimmistä pukeutujista, joten ihmettelin kyllä suuresti sitä nahkatakkia. Toisaalta tämä artisti ei tee mitään harkitsematonta, että tämäkin asu oli varmasti tarkkaan mietitty. Saahan toki taiteilija esiintyä missä rytkyissä lystää.

PLUSSAT:

  • Naisten saniteettitiloissa oli kori, jossa oli sukkahousuja, hiuslakkaa, tamponeja pinnejä ja muuta hyödyllistä.
  • Viini oli hyvää ja sitä oli tarpeeksi
  • Jatkoilla soittanut livebändi oli mahtava. (Tämä saattaa kyllä johtua edellisestä.)
  • Ohjelma oli rytmitetty hyvin palkintojenjaon ja esiintyjien suhteen.
  • Veikkauksella oli hauska promootio, jossa pääsi Rion Olympialaisten tunnelmiin jo etukäteen:

RMARNDWD_46771

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: