Hokihutsun muistelmat -kuinka iskeä jääkiekkoilija?

Alle 20 – vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuskisojen päätyttyä kultajuhliin, ajattelin jakaa kootut vinkit siitä, miten pokata mailataituri. Nähkääs, monet tytöt ovat keränneet lapsena lätkäkortteja, eivätkä ole vähän vanhempanakaan osanneet päästää irti tuosta rakkaasta harrastuksesta.

POHJATYÖ

Tärkeintä kiekkoilijan iskemisessä on pohjatyö. Vaikka et seuraisi lainkaan lätkää, on hyvä vilkaista otteluohjelmaa sen verran, milloin kaupunkisi kiekkosankareilla on vapaa viikonloppu. Nimittäin muina aikoina on aivan yhtä tyhjän kanssa mennä baariin. Silloin kaikki vaivannäkö on turhaa, koska lätkäjätkät istuvat kotona hakkaamassa pleikkaria. Heillä kun on ottelu seuraavana päivänä. Tällaisina iltoina saatat päätyä lähtemään kotiin vahingossa vaikka upseerin tai lakimiehen kanssa, ja sehän ei käy päinsä. On myös hyvä etukäteen selvittää, ketkä pelaajista ovat vapaalla jalalla (vaikka kaikille se ei ole mikään este) jotta et tuhlaa aikaasi varattuihin miehiin.

BAARI

Oikean baarin löytämisessä täytyy nähdä vähän vaivaa. Yleisenä ohjenuorana voidaan todeta, että kannattaa etsiä mistä tahansa, josta saa alkoholia kanansiipiä ja myöhemmin illalla trendikkäistä yökerhoista, joissa on VIP –alue. Mikäli kyseessä on arkipäivä, karaokeravintolat ovat varma valinta.

Suosittelen ulos lähtemistä vain silloin kun joukkue oletettavasti liikkuu laumassa, jolloin heidät on helpompi paikantaa. Tällaisia iltoja ovat esimerkiksi maajoukkuetaukojen alkaminen, pikkujoulut, saunaillat, kauden päättyminen ja mestaruusjuhlat. Otathan huomioon, että kaksi viimeistä saattaa osua arkipäivälle, joten on huolehdittava hyvissä ajoin, että saat töistä lomaa silloin kun mahdollisesti kaupunkisi joukkueella kausi loppuu.

Baarissa ollessa on tärkeintä, että bongaat äänekkäimmän seurueen, jossa on paljon lippiksiä väärin päin, nuuskaa huulessa sekä pöytä koreana. Seuraava askel on mennä norkoilemaan tuon pöydän läheisyyteen vaikkapa tiskille ja odottaa kärsivällisesti, että joku huomaa sinut pyytäen liittymään seuraan.

MAAKUNTAMATKAT

Jotta omat kotikonnut eivät kävisi liian tylsäksi, on toisinaan suotavaa lähteä muihin kaupunkeihin metsälle. Muutenkin on oiva idea pitää nyrkkisääntönä kaksi pokaa per joukkue, sillä eihän kukaan halua hokihutsun mainetta. Miehetkin nimittäin juoruilevat. Pitkillä pelireissuilla on aikaa jutella petikumppaneista. Kun lähdet vierasmatkalle, on luonnollisesti ensin tehtävä pohjatyö sielläkin ja selvitettävä, missä kuppiloissa pelaajat käyvät. Näin et tuhlaa aikaasi juoksemalla kapakasta toiseen. Plussaa on, mikäli saat oppaaksi jonkun paikallisen, joka tuntee täkäläisten yöelämäkäyttäytymisen.

RISTEILYT

Useilla liigaseuroilla on faniristeilyitä, jonne voi kuka tahansa soluttautua. Nämä ovat hyviä tilaisuuksia, sillä suljetussa tilassa pelaajat eivät pääse luistelemaan karkuun. Siellä on usein hyvin vähän muuta potentiaalista naistarjontaa eli kilpailua. Tässä on kuitenkin vaarana, että joudut fanien silmätikuksi ja sinua haukutaan keskustelupalstoilla.

SAUNAILLAT

Mikäli satut jo tuntemaan jonkun lätkänpelaajan ja olet hänen kanssaan viestittely-yhteyksissä, on tietenkin luonnollisesti ängettävä mukaan joukkueen saunailtaan. Siellä on harvoin muita immeisiä, joten saat jakamattoman huomion. Näissä tilaisuuksissa saattaa kyllä olla esimerkiksi Johanna Tukiainen strippaamassa, joten ole varuillasi.

CHEERLEADERIKSI

Yksi hyvä tapa tutustua jääkiekkoilijoihin on ryhtyä joukkueen cheerleaderiksi. Heille harvoin maksetaan palkkaa, mutta tanssahteleminen peleissä tuo sinulle sen edun, että pelaajat tunnistavat sinut baarissa ja voit jättää ”tiskillä norkoilu” –kohdan väliin ja mennä tuttavallisesti suoraan asiaan. Lisäksi pääset usein automaattisesti mukaan faniristeilyille, eikä läsnäoloasi siellä kyseenalaisteta.

MM-KISAT JA MESTARUUS

Kotikisoihin kannattaa panostaa, sillä kaupunki on täynnä muiden maiden jääkiekkoilijoita. Heidän liikkeitään yöelämässä on toki vaikeampaa ennustaa, mutta nykyään voi käyttää hyväksi esimerkiksi erilaisia pikaviestisovelluksia tai Tinderiä.

Mikäli käy niin, että Leijonat voittavat maailmanmestaruuden tai oma joukkueesi nostelee Kanada-maljaa, on se jo kinkkisempi tilanne. Juhlat ovat tuolloin parhaasta päästä, mutta niissä riittää kamalasti muitakin hännystelijöitä. Lisäksi bileet ovat usein hyvin ekslusiiviset. Tämä siis vaatii jo hieman kontakteja. Esimerkiksi kun Suomen Pikkuleijonat juhlivat maailmanmestaruutta, olisi kannattanut suunnata Burger Kingiin.

KESÄAIKA

Kesällä kun jääkiekkoa ei pelata, on mailataitureiden löytäminen haastavampaa. Suosittelen etsimään kuntosaleilta, sillä pelaajien täytyy treenata myös kesäisin. Myös festarit, kuten Ruisrock, ovat klassisia kohtauspaikkoja. Kehottaisin menemään myös konsertteihin. Esimerkiksi AC/DC, Bon Jovi ja Iron Maiden ovat kiekkoilijoiden vakiokamaa.

Lisäksi suosittelen vuosittain järjestettäviä Street Hockeyn SM-kilpailuja. Siellä voi bongata pelaajia hieman kevyemmässä vaatetuksessa kuin perinteisessä lätkämatsissa. Korkean profiilin NHL -kiekkoilijoita tapaa usein myöskin Helsingin yössä kesäisin, mutta heihin ei kannata tuhlata aikaa, sillä he ovat jo vakiintuneet ja naimisissa.

LOISTELIAAKSI LOPUKSI

Lopuksi todettakoon, että näillä vinkeillä tiettävästi harva on onnistunut kesyttämään leijonan. Mikäli mielit lätkävaimoksi, sinun tulee ehdottomasti tähdätä fitness –kilpailijaksi tai missiksi. Se vaatiikin jo hieman enemmän panoksia.

Tai sitten voit vaan käydä ulkona silloin kun huvittaa, viis veisata otteluohjelmista tai maailmanmestaruusbileistä ja toivoa, että löydät itsellesi mukavan, luotettavan miehen, oli hän sitten jääkiekkoilija, putkimies, insinööri tai pankkiiri. Nimittäin olen huomannut, että ihmiset ovat yksilöitä ammatista riippumatta.

PS.Haluan onnitella pikkuleijonia maailmanmestaruudesta ja kiittää huikeasta trilleristä, jonka he eilen(kin) järjestivät. Lisäksi tahdon vilpittömästi toivottaa tsemppiä kaikille pimuille, jotka ovat tälläkin hetkellä metsästämässä kultamunaa.

One thought on “Hokihutsun muistelmat -kuinka iskeä jääkiekkoilija?

Add yours

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: