Kuinka korjata särjetty sydän?

Toisinaan on ajankohtaista muistuttaa itseään, miten toimia kun onnistuu tavalla tai toisella ryssimään taas yhden ihmissuhteen. Olen aiemmin maininnut,kuinka olen elämässäni tapaillut lähes yksinomaan täysin vääränlaisia kaksilahkeisia. Joukkoon on kuitenkin mahtunut muutama,joiden olen vakaasti kuvitellut olevan jotain enemmän. Kun sellainen suhde tavalla tai toisella kariutuu,se jättää melko syvät arvet. Siksi koen olevani oikeastaan ekspertti toipumaan epäonnisesta rakkaudesta. Näin ollen halusin jakaa muutaman vinkin kaikille,joiden sydän toisinaan isketään halki moukarilla,laitetaan paperisilppuriin ja viskataan tuulen riepoteltavaksi.

1.Juo alkoholia. Ensiapu särkyneeseen sydämeen löytyy pullon pohjalta. Jotkut miehet ovat niin huomaavaisia,että ymmärtävät jättää jäähyväiset juuri ennen viikonloppua. Viinipänikän tyhjentäminen auttaa,mutta voin vakuuttaa,että seuraavana päivänä olo on vieläkin kaameampi,joten tämä ei ole missään nimessä pysyvä ratkaisu. Jos töiden tai muiden sosiaalisten velvotteiden vuoksi et voi hukuttautua vodkapulloon,sokerihumala toimii myös.

2.Pillitä,Elli pillitä. Kukaan ei pidä turvonneista silmistä,mutta kyyneleiden vuodatus on hyväksyttävää. Tätäkään ei kuitenkaan saa jatkaa loputtomiin,sillä mikään ei ole luoltaantyöntävämpää kuin itsesääli.

3.Hanki laastari. Tämä on hieman julmaa varsinkin jos laastari ei tiedä tarkoitusperiäsi,mutta mikään ei piristä kolhiutunutta itsetuntoa kuin toisen miehen huomio. Älä kuitenkaan valitse laastariksi exän kaveria,vaikka se tuntuisikin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Voin kertoa,ettei siitä seuraa kuin harmia.

4.Siivoa. Oiva terapiamuoto. Jos koti on järjestyksessä,elämäkin tuntuu olevan.

5.Tee töitä. Paiski duunia niin saat varmasti ajatukset pois siitä idiootista (paitsi jos se on työkaveri). Lisäksi työnteosta yleensä maksetaan palkkaa,ja näillä rahoilla voitkin sitten ostaa uusia vaatteita niiden tilalle,joita et voi enää pitää,koska ne muistuttavat siitä kusipäästä.

6.Pidä huolta itsestäsi. Eron hetkellä on korkea aika lähteä lenkkipolulle tai kuntosalille (varsinkin jos on päivätolkulla ryypännyt ja syönyt lähikaupan karkkihyllyt tyhjiksi). Liikunnasta tulee hyvä olo ja parhaimmassa tapauksessa saatat laihtua.

7. Älä aliarvioi perheen ja ystävien tukea,vaikka he saattavatkin ajatella sinun olevan säälittävä vanhapiika.

Vaikka yksin oleminen saattaa tuntua taas ylitsepääsemättömältä, aika parantaa haavat. Ihan totta.

Tässä terveiseni kaikille sydämensärkijöille vuodelta 2008.
Tässä terveiseni kaikille sydämensärkijöille vuodelta 2008.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: